
Glads
Glads Noodles with beef flavor, with tomato sauce and basil
85 gDelivery within 3 hours
AI Summary
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Store at a temperature not exceeding 30 ˚С and a relative humidity of 75%.
Preparation method:
1. Pour 350 ml of hot water over the noodles, vegetables and spices.
2. Cover with the lid and leave for 5 minutes.
3. Add the sauce and stir. The product is ready to eat. Enjoy your meal!
Ingrediente: Tăiței (83,5%): făină de grâu calitatea superioară, ulei vegetal (palmier, floarea soarelui bogat în oleic în proporții înlocuibile), apă potabilă, sare alimentară, regulator de aciditate: E501i; stabilizatori: E452i, E451i; potențiator de gust și aromă: E621; colorant: E160a(i).
Sos (9,4%): apa potabilă, pasta de tomate (2,0 %), ulei de floarea soarelui, zahar, sare alimentară, regulatori de aciditate: acid acetic, acid lactic; legume uscate măcinate (usturoi, ceapă), emulgator amidon de porumb modificat E1450, potențiator de gust și aromă: glutamat monosodic; agent de ingrosare: amidon de porumb modificat E1422, coloranti: caramel IV, curcumin; conservanți: E202, E211; extract de boia, extract de busuioc, busuioc uscat (0,001%), antioxidant: E385.
Condimente (4,7%): sare alimentară, potențiatori de gust și aromă (glutamat monosodic, inozinat de sodiu, guanilat de sodiu), zahăr, piper negru măcinat, pătrunjel uscat, maltodextrină, pudră de usturoi, praf de ceapă, aromă, ardei roșu măcinat, pudră de roșii uscate (0,05%), colorant: caramel IV; pulbere de carne de vita (0,02%), frunță de dafin macinată, regulator de aciditate: acid citric.
Legume uscate (2,4%): morcovi uscați, ceapă verde uscată (0,4%), boia uscată (0,2%).
Nutritional values per 100 g
| Energy value | 1659 kJ/396 kCal |
| Fats | 19.3 g |
| including saturated fatty acids | 8.6 g |
| Carbohydrates | 47.4 g |
| including sugars | 3.2 g |
| Protein | 6.9 g |
| Salt | 4.9 g |
| Fibre | 2.5 g |
Allergens
| May contain traces of: |
| Oua |
| Soia |
| Lapte |
| Telina |