
Chiostro di Saronno
Chiostro di Saronno Biscottiera Amaretti mix crocanti, Baci si Cantuccini
200 gLivrare în 2 ore
În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.
- Descriere
- Ingrediente
- Produse similare
- Mai multe de la această marcă
- Rețete
Amaretti Crunchy, Baci ambalat individual in flux si apoi impachetat in hartie colorata; cantuccini ambalate individual
Potrivit legendei, cardinalul de la Milano a facut o vizita surpriza in orasul Saronno, langa Milano, in Italia, iar doi tineri indragostiti au pregatit dulciuri in cinstea lui. Cu un timp scurt la dispozitie de la notificarea vizitei lui, aveau putine ingrediente la dispozitie cu care sa lucreze - doar zahar, albusuri si samburi de caise. Asa ca le-au copt in forme mici, rotunde, care aveau un gust usor amarui, pe care l-au numit „Amaretti” (putin amar in italiana) si le-au impachetat in hartie eleganta, colorata. Legenda mai spune ca, daca iti pui o dorinta, rulezi hartia si o aprinzi, dorinta ta se va implini daca se ridica pana la tavan (pe propriul tau risc!)
Aproape 300 de ani mai tarziu, aceleasi fursecuri amaretti autentice sunt produse astazi de catre descendentii familiei originale. Familia Lazzaroni locuieste inca in aceeasi casa din centrul orasului Saronno, in ceea ce a fost odata o manastire. In italiana, aceasta se numeste chiostro si este numele de marca al companiei. In cadrul manastirilor se afla un muzeu de arhiva care pazeste artefactele istoriei familiei.
Savoarea si textura distinctiva a fursecurilor provin din ingrediente cu adevarat simple:
zahar
„armeline” obtinut din samburi de caise
albusuri
Adevaratul secret pentru a le face unice in lume consta in selectia si ingrijirea acestor ingrediente:
Nu se adauga niciodata in aluat faina, agenti de crestere sau arome
aluatul este lasat la odihnit si apoi copt incet pentru a da aroma si textura distinctiva
hartia de impachetat si metodele de productie sunt exclusive familiei
Gama a fost acum extinsă pentru a include traditionalele crocante si soiurile moi unice, ambalate in cutii de carton rosii si verzi, dar si cutii de lux. A se pastra intr-un loc uscat si racoros/la temperatura camerei
Amaretto crocant: zahar, samburi de caise (19%), albus de ou.
Cantuccini: faina de grau, zahar, migdale (17%), oua, galbenus de ou, unt, miere, partial
lapte degresat, agent de crestere: bicarbonat de amoniu, sare, arome.
Baci: faina de grau, zahar, alune (16%), ciocolata 8%, (pasta de cacao, zahar, unt de cacao, emulgator: lecitina de soia, arome), unt anhidru, vanilina. Cacao: minim 70%.
Valori nutriționale per 100 g
Valoare energetică | 1851 kJ/440 kCal |
Grăsimi | 11 g |
inclusiv acizi grași saturați | 0.7 g |
Glucide | 74 g |
din care zaharuri | 72 g |
Proteine | 8 g |
Sare | 0.06 g |
Fibre | 3.2 g |
Alergeni
Oua |
Soia |
Lapte |
Fructe cu coaja |
Poate conține urme de: |
Mustar |