Biodeck

Biodeck Pungi ECO pentru catei 23x30 cm

45 buc
ECO
11,49 lei 0,26 lei/buc

Livrare în 2 ore

200+ favoritele clientului

Țara: China,
Știai că?
Declarăm sfârșitul risipei alimentare!

Cumpără alimente cu termen de valabilitate scurt la prețuri semnificativ mai mici și ajută-ne astfel să reducem risipa.

Cainele tau si-a facut treaba, acum e randul tau: strange dupa el. Compacte, rezistente si usor de transportat in buzunar, pungile biodegradabile pentru catei vin in ajutorul tau. Produse din amidon de porumb si certificate ca fiind compostabile conform EN13432. O cutie contine 3 role a cate 15 bucati fiecare.

Despre producator:

Biodeck sunt pionieri in solutii inovatoare pentru noua generatie de ambalaje sustenabile, de la produse realizate din plante, cu impact climatic redus, la initiative si parteneriate care contribuie la tranzitia catre o economie circulara, lucru care ii situeaza in linia intai pentru un viitor sustenabil.

PLANTE, NU PLASTIC

Produsele Biodeck au la baza plante, adica resurse rapid regenerabile, cum ar fi amidonul de porumb sau trestia de zahar. 

PROCESUL DE PRODUCTIE

In comparatie cu produsele obisnuite din plastic, care au la baza petrol, si procesul de productie este unul mult mai prietenos cu mediul. In functie de tipul de produs, emisiile de carbon scad cu 30-75%. 

BIODEGRADABILE SI COMPOSTABILE

Dupa ce au fost folosite, produsele pot fi compostate, unele acasa, iar altele in centre de compostare industriala. Deoarece ele se incadreaza in categoria resturilor organice, sunt singurele ambalaje care se pot composta impreuna cu resturile alimentare. 

Adresa producator

Soseeaua Bucuresti-Targoviste 1, Buftea, Ilfov 070000, Romania

 

Amidon de porumb