Biodeck

Biodeck Seturi lemn lingura servetel kraft

2 buc
ECO
1,39 lei 0,70 lei/buc

Livrare în 2 ore

60+ favoritele clientului

Țara: China,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Tacamurile sunt realizate din lemn provenit din surse atent gestionate si regenerabile (certificate FSC). 100% naturale si biodegradabile, acestea sunt potrivite pentru preparate calde sau reci. Setul contine o lingura de 16 cm lungime si un servetel de culoare kraft. Ambalarea externa este din hartie kraft si imprimata cu certificarile si beneficiile produsului. Un bax contine 250 de seturi.

Despre producator:

Biodeck sunt pionieri in solutii inovatoare pentru noua generatie de ambalaje sustenabile, de la produse realizate din plante, cu impact climatic redus, la initiative si parteneriate care contribuie la tranzitia catre o economie circulara, lucru care ii situeaza in linia intai pentru un viitor sustenabil.

PLANTE, NU PLASTIC

Produsele Biodeck au la baza plante, adica resurse rapid regenerabile, cum ar fi amidonul de porumb sau trestia de zahar. 

PROCESUL DE PRODUCTIE

In comparatie cu produsele obisnuite din plastic, care au la baza petrol, si procesul de productie este unul mult mai prietenos cu mediul. In functie de tipul de produs, emisiile de carbon scad cu 30-75%. 

BIODEGRADABILE SI COMPOSTABILE

Dupa ce au fost folosite, produsele pot fi compostate, unele acasa, iar altele in centre de compostare industriala. Deoarece ele se incadreaza in categoria resturilor organice, sunt singurele ambalaje care se pot composta impreuna cu resturile alimentare. 

Adresa producator

Soseeaua Bucuresti-Targoviste 1, Buftea, Ilfov 070000, Romania

Lemn