
Alliance Bio
Alliance Bio ECO Fasole alba
500 gLivrare în 2 ore
Preț Xtra:
29,69 lei
Pentru mai multe informații despre produs te rugăm să contactezi echipa de asistență clienți.
În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.
- Descriere
- Ingrediente
- Produse similare
- Mai multe de la această marcă
- Rețete
Fasolea alba este bogata in antioxidanti, fiind considerata o leguminoasa versatila cu un profil nutritional ridicat. Aceasta contine magneziu, esential in mentinerea unei stari optime de sanatate, acid folic si fier.
Boabele de fasole alba de la Alliance Bio sunt provenite din culturile organice din sud-vestul Frantei si sunt un ingredient excelent pentru cei care doresc sa isi diversifice dieta cu produse hranitoare si sanatoase.
Fasolea alba produce inhibitori de alfa-amilaza care contribuie cu succes la reglarea depozitelor de grasime din organism. De asemenea, contine cantitati importante de molibden implicat in procesul de detoxifiere.
Aceste boabe de fasole alba reprezinta o sursa importanta de fibre si proteine si au un indice glicemic scazut.
Fasolea alba are un gust foarte fin si o textura densa, cremoasa. Este o fasole cu un gust usor dulceag iar coaja sa este subtire si frageda. Acest tip de fasole este un produs extrem de versatil care poate fi savurat atat cald, cat si rece fiind un adaos sanatos si delicios la diferite preparate gustoase si hranitoare: supe, tocanite, iahnie, preparate la cuptor si diverse tipuri de salate si aperitive.
Pregatirea si gatirea boabelor de fasole alba este usor de realizat. Timpul recomandat de inmuire inainte de gatire este de 12 ore. Timpul aproximativ de gatire dupa inmuiere este de 60-90 minute (sau 40 de minute in oala sub presiune). In plus, este recomandat sa adaugi sare la finalul procesului de gatire, pentru a evita spargerea si intarirea invelisului acestora.
Pentru o savoare desavarsita, fasolea alba poate fi servita alaturi de un sos din rosii organice si ierburi aromatice pe baza de cimbru, oregano sau frunze de dafin.
Se pastreaza intr-un loc uscat si racoros, ferit de caldura, umiditate sau lumina Fasolea alba are un gust foarte fin si o textura densa, cremoasa. Este o fasole cu un gust usor dulceag iar coaja sa este subtire si frageda. Acest tip de fasole este un produs extrem de versatil care poate fi savurat atat cald, cat si rece fiind un adaos sanatos si delicios la diferite preparate gustoase si hranitoare: supe, tocanite, iahnie, preparate la cuptor si diverse tipuri de salate si aperitive.
Pregatirea si gatirea boabelor de fasole alba este usor de realizat. Timpul recomandat de inmuire inainte de gatire este de 12 ore. Timpul aproximativ de gatire dupa inmuiere este de 60-90 minute (sau 40 de minute in oala sub presiune). In plus, este recomandat sa adaugi sare la finalul procesului de gatire, pentru a evita spargerea si intarirea invelisului acestora.
Pentru o savoare desavarsita, fasolea alba poate fi servita alaturi de un sos din rosii organice si ierburi aromatice pe baza de cimbru, oregano sau frunze de dafin.
100% boabe de fasole* alba (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica)
Valori nutriționale per 100 g
Valoare energetică | 1277 kJ/304 kCal |
Grăsimi | 1.4 g |
inclusiv acizi grași saturați | 0.3 g |
Glucide | 40 g |
din care zaharuri | 2.3 g |
Proteine | 21.1 g |
Sare | 0.01 g |
Fibre | 23.3 g |
Alergeni
Cereale care contin gluten |
Soia |
Mustar |