Sari peste navigare

Obține beneficii exclusive după prima ta comandă.

30 de zile livrare gratuită

Garanție de satisfacție 100%

Pasta d'Alba

Pasta d'Alba ECO Paste tricolore fusilli din grau dur, spanac si sfecla rosie

250 g
ECO
17,99 lei 71,96 lei/kg

Livrare în 2 ore

30+ favoritele clientului

Preț Xtra:

16,19 lei

Țara: Italia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Pastele organice fusilli tricolore din grau dur, spanac si sfecla rosie au o forma spiralata distincta care prinde minunat sosurile si condimentele, oferind o experienta delicioasa la fiecare muscatura. Aceasta forma este excelenta pentru salate de paste si preparate la cuptor, deoarece spiralele aduna si retin sosul, creand o textura satisfacatoare.

Graul dur este un tip de grau bogat in proteine, folosit pentru fabricarea pastelor de calitate superioara. Proteinele sunt esentiale pentru cresterea si repararea tesuturilor, functionarea corecta a sistemului imunitar si producerea de enzime si hormoni. De asemenea, pastele din grau dur au un indice glicemic mai scazut comparativ cu alte tipuri de paste. Acest lucru ajuta la mentinerea nivelului de zahar din sange stabil, ceea ce este benefic pentru persoanele cu diabet sau pentru cei care doresc sa isi controleze greutatea. Graul dur este o sursa importanta de fibre dietetice contribuind astfel la prevenirea constipatiei si mentinerea unui tranzit intestinal regulat.

Sfecla este o sursa buna de antioxidanti, imbunatateste circulatia sangvina si tensiunea arteriala.

Spanacul este o sursa excelenta de vitamine si minerale, inclusiv vitamina A, vitamina C, vitamina K, acid folic, fier, calciu, magneziu si potasiu. Aceste substante nutritive sunt esentiale pentru sanatatea generala, sustinand functionarea corecta a sistemului imunitar, sanatatea oaselor si metabolismul energetic.

Esenta Pasta d’Alba consta in calitatea superioara a ingredientelor folosite. Faina proaspat macinata cu ajutorul morii de piatra, provine din agricultura certificata ecologic. In atelierul familie Mainardi, tagliatellele si tagliolini sunt realizate manual, exact asa cum dicteaza traditia. Pastele scurte sunt trase prin matrite de bronz pentru a obtine acea rugozitate de suprafata specifica produselor artizanale, ideala pentru a aduna si a retine sosul. Pastele sunt apoi uscate lent si la temperaturi scazute, timp de cel putin douazeci de ore. Astfel isi pastreaza nutrientii, proprietatile organoleptice si un gust desavarsit.

Pastele se pun la fiert aproximativ 6-8 minute in apa clocotita cu sare si apoi se adauga dupa gust sosurile de paste gata preparate. O cantitate de 250g este suficienta pentru 2 persoane.

Se pastreaza intr-un loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui
Pastele se pun la fiert aproximativ 6-8 minute in apa clocotita cu sare si apoi se adauga dupa gust sosurile de paste gata preparate. O cantitate de 250g este suficienta pentru 2 persoane.

Gris din GRAU DUR*, spanac* 2%, sfecla rosie* 2%, apa. (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica)

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică1546 kJ/365 kCal
Grăsimi1.5 g
inclusiv acizi grași saturați0.3 g
Glucide75 g
din care zaharuri4.9 g
Proteine11 g
Sare0.01 g
Fibre3.5 g

Alergeni

Poate conține urme de:
Soia
Mustar
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.