Coca-Cola

Coca-Cola Zero Bautura racoritoare carbogazoasa sticla

330 ml
6,59 lei 19,97 lei/l

Livrare în 2 ore

20+ clienți cumpără în mod regulat

Țara: România,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Coca-Cola Zero Zahar este bautura perfecta pentru oamenii care isi doresc aceeasi senzatie Coca-Cola cu beneficiul zero zahar si zero calorii.

Despre producator

The Coca-Cola Company este cea mai mare companie producatoare de bauturi racoritoare din lume, cel mai mare producator, distribuitor si comercializant de bauturi ne-alcolice si siropuri din lume, si una dintre cele mai mari corporatii din SUA. Compania este cunoscuta in special datorita produsului ei cel mai renumit Coca-Cola, inventat de John Stith Pemberton in 1886.

Coca-Cola este o bautura racoritoare, carbogazoasa, produsa de The Coca-Cola Company, cu sediul in Atlanta, Georgia. Este vanduta in magazine, restaurante si aparate in peste 200 de tari. Pe continentul american este denumita simplu, Coke (o marca a The Coca-Cola Company in Statele Unite ale Americii din 27 martie, 1944) sau (in Europa si America) cola sau popular Coca-Cola a fost inventata la sfarsitul secolului al XIX-lea (1886) de John Pemberton, un farmacist din Atlanta. Initial a fost brevetata ca medicament. Mai tarziu, licenta a fost cumparata de omul de afaceri, Asa Griggs Candler. Tacticile de marketing folosite de acesta au condus produsul spre dominarea pietei bauturilor racoritoare in secolul al XX-lea.

Conditii de depozitare

A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de inghet si de razele soarelui.

Apa, dioxid de carbon, colorant caramel E150d, indulcitori: ciclamati, acesulfam-K, aspartam, acidifiant acid fosforic, arome naturale, inclusiv cafeina, corectori de aciditate citrati de sodiu.

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică0.9 kJ/0.2 kCal
Grăsimi g
inclusiv acizi grași saturați g
Glucide g
din care zaharuri g
Proteine g
Sare g
Fibre g