Nivea

Nivea Servetele demachiante Naturally Good

25 buc
21,49 lei 0,86 lei/buc

Livrare în 2 ore

30+ favoritele clientului

Țara: Germania,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Unele ingrediente par prea bune pentru a fi adevarate. in aceasta categorie intra si aloe vera.

Daca iti place efectul calmant si revigorant pe care il ofera acest ingredient vedeta in ingrijire, servetelele demachiante biodegradabile NIVEA Naturally Good vor fi perfecte pentru tine.

Formula de curatare contine 97% ingrediente de origine naturala. in plus, extractul de aloe vera organica indeparteaza eficient toate impuritatile si machiajul, in timp ce ofera hidratare si revigorare. servetelele demachiante NIVEA Naturally Good cu Aloe Vera sunt potrivite si pentru tenul sensibil.

Despre producator:
Micul magazin de sapunuri si lumanari pe care William Colgate l-a fondat in New York la inceputul secolului al XIX-lea este acum, peste 200 de ani mai tarziu, o companie cu adevarat globala, care deserveste sute de milioane de clienti din intreaga lume.

Beiersdorf este o companie internationala de cosmetice care este considerata fondatorul ingrijirii moderne a pielii. Este dedicat satisfacerii nevoilor individuale ale clientilor de mai bine de 130 de ani, pe baza expertizei sale in cercetarea si dezvoltarea de produse inovatoare. Biersdost include marcile NIVEA, NIVEA MEN, Labello, Eucerin si Hansaplast.

Instructiuni de depozitare:
A se pastra intr-un loc uscat. Odata deschis, utilizati in decurs de 6 luni.

Adresa producator:
Unnastrasse 48
20245 Hamburg
Germania

Aqua, Isopropyl Stearate, Glycerin, Dicaprylyl Ether, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Tocopherol, Xanthan Gum, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Ethylhexylglycerin, Hydroxyacetophenone, Phenoxyethanol, Linalool, Limonene, Citronellol, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Geraniol, Parfum