


Cookit
Cookit Ceafa cu sos de miere si mustar cu cartofi prajiti si salata - set de gatit 2 portii
1 kgMEDIA DE 3 ZILE DE PROSPEȚIME
Livrare în 2 ore
În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.
- Descriere
- Ingrediente
- Produse similare
- Mai multe de la această marcă
- Rețete
Cotlet de porc cu dressing de mustar de miere.
Cotlet de porc suculent preparat prin metoda "sous-vide" este completat de cartofi prajiti dar si cu putina salata cu un dressing de miere si mustar dulce-picant. Pachetul contine materii prime pentru prepararea a 2 portii.
Reteta a fost pregatita pentru tine de bucatarul Jan Horký.
Echipament necesar:
• 2 tigai medii
• 1 bol cu tel
• 1 bol mediu pentru salata
• tocator
• cutit
Lista ingredientelor incluse: • 400 g ceafa de porc sous vide (inclusiv zeama)
• 400 g cartofi grenaille sous vide
• 150 g dressing cu miere si mustar
• 80 g morcovi
• 50 g salata little gem
• 10 g usturoi
• 2 g cimbru
• 1 g rozmarin
• 1 buc. hartie de copt
Ingrediente care nu sunt incluse. Folositi din propria camara.
• 30 ml ulei (2 linguri)
• putina sare dupa gust
• 1 g piper grosier
• servetel de hartie
Prepararea salatei
• Chiar înainte de servire, se amestecă bine jumătate din dressing cu salata tocată.
Servire
• Mâncarea se completează cu morcovi tăiați și salată.
• Se pune dressingul rămas peste mâncare.
• Poftă bună
Despre bucatar
Jan Horký este detinatorul titlului Kuchaːr al anului in Republica Ceha 2008 si 2018, capitanul echipei nationale a bucatarilor si cofetarilor din Republica Ceha. La Campionatul Mondial din 2018 din Singapore, el a castigat medalia de aur.
Recomandare de pastrare
Depozitati la o temperatura de pana la 4 °C. Utilizati imediat dupa deschidere.
Producator
Gastro Investment a.s.
2126/7, 167 00 Praga 6
Republica Ceha
Valabilitate
Ceafă de porc sous vide, inclusiv coaptă 37% (ceafă de porc, sare, rozmarin, usturoi).; Cartofi prăjiți sous vide 31%; Amestec de legume 12% (morcovi, salată verde Little Gem); Dressing cu miere și muștar 13,26% (ulei de floarea-soarelui, miere, muștar Dijon [semințe de muștar, oțet, apă, sare, turmeric, stabilizator: gumă xantan], usturoi, suc de lămâie, rozmarin).
Valori nutriționale per 100 g
Valoare energetică | 733 kJ/184 kCal |
Grăsimi | 10.13 g |
inclusiv acizi grași saturați | 2.75 g |
Glucide | 10.23 g |
din care zaharuri | 3.83 g |
Proteine | 11.99 g |
Sare | 0.47 g |
Fibre | g |
Alergeni
Mustar |