Obține beneficii exclusive după prima ta comandă.

30 de zile livrare gratuită

Garanție de satisfacție 100%

Zona București

Livrare

Coș

Aptamil

Aptamil Lapte Praf CesarBiotik 2, 6-12 luni

0,8 kg
90,99 lei 113,74 lei/kg

Livrare în 2 ore

Țara: Irlanda,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Aptamil® CESARBIOTIK 2 este destinat sugarilor nascuti prin ceazariana si care nu pot fi alaptati.
Aptamil® CESARBIOTIK 2 contribuie la sustinera sistemul imunitar* al bebelusului tau Ambalajul formulei Aptamil® CESARBIOTIK 2 este prietenos cu mediul, fiind creat partial din materiale regenerabile pe baza de plante. Fabrica noastra foloseste energie electrica provenind din surse 100% regenerabile. Intrucat, pentru noi, fiecare pas mic conteaza. Impreuna, cream un viitor mai bun pentru copilul tau! Aptamil® CESARBIOTIK 2 este formula noastra conceputa pentru parintii care doresc sa sustina sistemul imunitar, aflat in dezvoltare, al bebelusului*, fiind potrivita pentru bebelusii nascuti prin cezariana care nu pot fi alaptati. 1. Spala-te bine pe maini, sterilizeaza toate ustensilele utilizate in prepararea formulei de lapte si asigura-te ca marginea ambalajului este curata. 2. Fierbe apa potabila pentru prepararea formulei de lapte timp de 5 minute, apoi lasa la racit pana la cca 40 °C. Toarna in recipientul pregatit (biberon) cantitatea de apa fiarta si racita, necesara conform dozarii pentru o masa. 3. Dozeaza pudra cu lingurita din capacul ambalajului, nivelata cu ajutorul marginii din interiorul cutiei. Adauga pudra conform tabelului de dozare in recipientul pregatit (biberon). 4. Inchide recipientul si agita vertical si viguros timp de 10 secunde. Este foarte important sa respecti modalitatea si timpul de agitare pentru a dizolva corect pudra. 5. Verifica pe incheietura mainii tale temperatura formulei de lapte preparate (cca 37 °C).

1. Spala-te bine pe maini, sterilizeaza toate ustensilele utilizate in prepararea formulei de lapte si asigura-te ca marginea ambalajului este curata. 2. Fierbe apa potabila pentru prepararea formulei de lapte timp de 5 minute, apoi lasa la racit pana la cca 40 °C. Toarna in recipientul pregatit (biberon) cantitatea de apa fiarta si racita, necesara conform dozarii pentru o masa. 3. Dozeaza pudra cu lingurita din capacul ambalajului, nivelata cu ajutorul marginii din interiorul cutiei. Adauga pudra conform tabelului de dozare in recipientul pregatit (biberon). 4. Inchide recipientul si agita vertical si viguros timp de 10 secunde. Este foarte important sa respecti modalitatea si timpul de agitare pentru a dizolva corect pudra. 5. Verifica pe incheietura mainii tale temperatura formulei de lapte preparate (cca 37 °C).

Lactoză (din lapte de vacă), uleiuri vegetale (ulei de floarea-soarelui bogat în acid oleic, ulei de cocos,ulei de rapiță, ulei de floarea-soarelui, în proporții variabile), lapte de vacă degresat, zer demineralizat (din lapte de
vacă), galactooligozaharide (din lapte de vacă), concentrat din zer (din lapte de vacă), proteină din lapte de vacă, fructooligozaharide, ulei de pește, fosfat tricalcic, clorură de potasiu, ulei din Mortierella alpina, citrat de sodiu, 2'Fucozillactoză (2'-FL), clorură de colină , citrat de potasiu, clorură de magneziu, acid L-ascorbic, magneziu hidrogen fosfat, emulsifiant ( lecitine (soia)), taurină, inozitol, Bifidobacterium breve, sulfat feros, sulfat de zinc, uridină 5'-monofosfat de sodiu, 5'-monofosfat citidină, antioxidant (ascorbil palmitat), 5'-monofosfat adenozină, inozină 5'-monofosfat de sodiu, L-carnitină, nicotinamidă, D-pantotenat de calciu, guanozină 5'-monofosfat de sodiu, sulfat de cupru, DL-alfa-tocoferil acetat, retinil palmitat, riboflavină, hidroclorură de tiamină, hidroclorură de piridoxină, iodurăde potasiu, acid pteroilmonoglutamic, sulfat de mangan, selenit de sodiu, fitomenadionă, colecalciferol, D-biotină, cianocobalamină.

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică2004 kJ/479 kCal
Grăsimi24.3 g
inclusiv acizi grași saturați7.9 g
Glucide53.3 g
din care zaharuri52.1 g
Proteine9.6 g
Sare g
Fibre4.3 g