Nivea

Nivea Apa micelara bifazica waterproof

400 ml
27,99 lei 69,98 lei/l

Livrare în 2 ore

30+ favoritele clientului

Țara: Germania,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Da, stim: e greu sa indepartezi machiajul rezistent la transfer. insa nu si pentru noua apa micelara waterproof NIVEA MicellAIR Skin Breathe Expert.

Recomandata de make-up artisti, formula bifazica imbogatita cu extract de ceai negru, ulei uscat si complexul MicellAIR este special creata pentru demachierea machiajului persistent si a mascarei waterproof.

Astfel, prin tehnologia MicellAIR, apa micelara waterproof asigura indepartarea rapida a machiajului, fara sa fie nevoie sa clatesti sau sa freci agresiv cu discheta. Pentru ca micelele atrag particulele de machiaj si impuritatile ca un magnet, tenul respira din nou. 0% urme de produs* si un ten curat, cu aspect mai sanatos si mai frumos. 

Despre producator:
Micul magazin de sapunuri si lumanari pe care William Colgate l-a fondat in New York la inceputul secolului al XIX-lea este acum, peste 200 de ani mai tarziu, o companie cu adevarat globala, care deserveste sute de milioane de clienti din intreaga lume.

Beiersdorf este o companie internationala de cosmetice care este considerata fondatorul ingrijirii moderne a pielii. Este dedicat satisfacerii nevoilor individuale ale clientilor de mai bine de 130 de ani, pe baza expertizei sale in cercetarea si dezvoltarea de produse inovatoare. Biersdost include marcile NIVEA, NIVEA MEN, Labello, Eucerin si Hansaplast.

Instructiuni de depozitare:
A se pastra intr-un loc uscat. Odata deschis, utilizati in termen de 12 luni.

Adresa producator:
Unnastrasse 48
20245 Hamburg
Germania