Nivea

Nivea Spray modelator par cret

250 ml
Stoc epuizat în prezent
Trimite-mi un e-mail când reapare în stoc
Afișează produse similare din categorie »
Țara: Spania,
Știai că?
Alege din peste 400 de produse pe bază de plante

Răsfață-te cu cea mai largă gamă de produse pe bază de plante. Plantele fac legea!

Formula inovatoare cu ulei uscat, ce nu incarca parul si 0% alcool , ceea ce extinde perioada de uscare a produsului pe par de 2 ori versus un produs de cofare ce contine alcool, iar tu ai mai mult timp sa il aranjezi si modelezi pana obtii stilul dorit.

Aplica pe parul uscat, pe bucle, de la o distanta de 25 cm, strange suvitele de par in mana in asa fel incat sa formezi si sa definesti buclele. Separa cu grija buclele cu degetele si bucura-te de un aspect natural al parului cu un parfum non-alcoolic.

Despre producator:
Micul magazin de sapunuri si lumanari pe care William Colgate l-a fondat in New York la inceputul secolului al XIX-lea este acum, peste 200 de ani mai tarziu, o companie cu adevarat globala, care deserveste sute de milioane de clienti din intreaga lume.

Beiersdorf este o companie internationala de cosmetice care este considerata fondatorul ingrijirii moderne a pielii. Este dedicat satisfacerii nevoilor individuale ale clientilor de mai bine de 130 de ani, pe baza expertizei sale in cercetarea si dezvoltarea de produse inovatoare. Biersdost include marcile NIVEA, NIVEA MEN, Labello, Eucerin si Hansaplast.

Instructiuni de depozitare:
A se pastra intr-un loc uscat. Odata deschis, utilizati in decurs de 6 luni.

Adresa producator:
Unnastrasse 48
20245 Hamburg
Germania