Vinoteca

Vinoteca Vin alb demidulce Pinot Gris 1993

0,75 l
18+
246,99 lei 329,32 lei/l

Livrare în 2 ore

Preț pentru Premium: 209,89 lei
18+În momentul achiziționării produselor, vom verifica vârsta
Categorie:
Țara: România,
Știai că?
Descoperă o selecție de peste 14.000 de produse

Cea mai mare selecție de produse de tip supermarket,de la producători locali, artizani, farmacie și multe altele.

Pinot Gris demidulce este un vin elegant, complex si matur. Culoarea galben-auriu o datoreaza maturarii si invechirii la sticla timp de 20 de ani. Buchetul floral este completat perfect de citrice confiate si aroma de miere in fagure. Savureaza-l alaturi de branzeturi si salate, ori la o cina sofisticata alaturi de cei dragi. Soi: Pinot Gris. Tip: Demidulce Culoare: Galben-Auriu. Treapta de calitate: DOC CMD Odobesti. Tarie alcoolica: 13%. An recolta: 1993. Maturare si invechire: Invechit timp de peste 20 ani in sticla, dupa o prealabila maturare in budane de lemn.

Instructiuni de folosinta

Temperatura de servire: 10-12°C
Asocieri culinare: Aperitive cu branza, legume si verdeturi, meniuri pe baza de peste, crustacee sau pasare servite cu garnituri de legume verzi.

Despre producator

Infiintata in anul 1949, Beciul Domnesc este unul dintre cei mai mari producatori de vinuri din Romania.

Compania exploateaza astazi peste 1.400 de hectare cultivate cu vita de vie nobila, amplasate în renumitele podgorii: Cotesti, Odobesti, Panciu si Husi. Mandria companiei este Monumentul Beciul Domnesc, care dateaza din vremea lui Stefan cel Mare si gazduieste peste 100 000 sticle de vin. Datorita importantei sale istorice, Monumentul Beciul Domnesc a fost inclus in patrimoniul cultural al Romaniei.

Portofoliul Beciul Domnesc cuprinde produse din categoriile vin, vinars, bauturi spirtoase si otet. Printre brandurile de vin din portofoliul companiei se numara Mirabilis Machina, Sempre Rose, Vinoteca, Comoara Pivnitei, Egregio, Rose Verite, Beciul Domnesc, Beciul Domnesc Grand Reserve, Sigillum Moldaviae si altele, iar portofoliul de vinarsuri este format din brandurile Miorita si Jad.

Conditii de depozitare

A se pastra la loc racoros, ferit de inghet si razele soarelui.

Adresa producatorului

Focsani, Str. Avantului nr. 12,
Jud. Vrancea, Romania

Soi: Pinot Gris.

Alergeni

Dioxid de sulf si sulfiti
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.