Beciul Domnesc Grand Reserve

Beciul Domnesc Grand Reserve Vin rosu sec Cabernet Sauvignon

0,75 l
18+
36,49 lei 48,65 lei/l

Livrare în 2 ore

20+ favoritele clientului

18+În momentul achiziționării produselor, vom verifica vârsta
Categorie:
Țara: România,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Cabernet Sauvignon este vinul care a convins atat consumatorii cat si somelierii, prin aromele sale puternice de vegetatie salbatica si notele delicate de fructe de padure. Lenta maturare in barrique a adaugat vinului tusele condimentate care-i confera originalitate si savoare. Deschide-l in compania prietenilor si aperitivelor, preparatelor din carne de miel, vanat, gasca sau rata, dar si alaturi de branzeturi de capra si oaie.

Soi: Cabernet Sauvignon. Tip: sec. Culoare: Rosu rubiniu. Treapta de calitate: DOC CMD Cotesti. Tarie alcoolica: 14%. An recolta: 2014. Maturare si invechire: maturare lenta in barique timp de minim 6 luni, urmata de invechire la sticla.

Instructiuni de folosinta:

Temperatura de servire: 17-18°C. Asocieri culinare: aperitive si meniuri principale din carne de miel, vanat, gasca sau rata, dar si platouri cu branzeturi de capra si oaie.

Despre producator:

Infiintata in anul 1949, Beciul Domnesc este unul dintre cei mai mari producatori de vinuri din Romania.

Compania exploateaza astazi peste 1.400 de hectare cultivate cu vita de vie nobila, amplasate în renumitele podgorii: Cotesti, Odobesti, Panciu si Husi. Mandria companiei este Monumentul Beciul Domnesc, care dateaza din vremea lui Stefan cel Mare si gazduieste peste 100 000 sticle de vin. Datorita importantei sale istorice, Monumentul Beciul Domnesc a fost inclus in patrimoniul cultural al Romaniei.

Portofoliul Beciul Domnesc cuprinde produse din categoriile vin, vinars, bauturi spirtoase si otet. Printre brandurile de vin din portofoliul companiei se numara Mirabilis Machina, Sempre Rose, Vinoteca, Comoara Pivnitei, Egregio, Rose Verite, Beciul Domnesc, Beciul Domnesc Grand Reserve, Sigillum Moldaviae si altele, iar portofoliul de vinarsuri este format din brandurile Miorita si Jad.

 

Adresa producatorului:

Focsani, Str. Avantului nr. 12, jud. Vrancea, Romania.

 

 

Soi: Cabernet Sauvignon.

Alergeni

Dioxid de sulf si sulfiti
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.