
Zenvita
Zenvita Kombucha cu menta si lime
330 ml18,99 lei 57,55 lei/l
Livrare în 2 ore
Țara: România,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă
În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.
- Descriere
- Ingrediente
- Produse similare
- Mai multe de la această marcă
- Rețete
ZEN·VITA KOMBUCHA este o bautura sanatoasa si benefica pentru organism, preparata prin fermentarea unui ceai indulcit cu o ciuperca de kombucha (cultura de bacterii si drojdii).
In timpul perioadei de fermentatie, cultura consuma o parte din zaharul si cofeina din ceai, transformand ceaiul indulcit intr-o bautura revigoranta, usor acidulata, care contine in mod natural acizi organici, probiotice, antioxidanti, vitamine si enzime.
Gust - echilibrat, racoritor intre dulce si acrisor, cu o nota putin mentolata.
Ce spun degustatorii - “seamana cu o limonada cu menta usor acidulata”!
Beneficii nutriționale
Ceai fermentat 100% natural – fără conservanți sau coloranți artificiali
Bogat în probiotice – contribuie la echilibrul florei intestinale
Infuzat cu ceai verde – sursă naturală de antioxidanți
Gust răcoritor – combinație perfectă între lime și mentă pentru un efect revigorant
Despre producator
Eu sunt Iulia Suciu și sunt fondatoarea Zenvita Kombucha.
Sibiancă prin naștere și bucureșteancă după alegerea facultății, la câțiva ani după despărțirea de mâncarea de zi cu zi făcută de mama, am început să am probleme digestive.
într-o zi, m-am decis să caut rețete sănătoase și să mă pun pe gătit. Zis și făcut, după multe experimente nereușite, culminate de turnuri de vase murdare, am reușit să învăț să gătesc mai sănătos. Partea cea mai interesantă din toată această aventură a fost când am descoperit kombucha. Cum? Mă uitam la un video făcut de o nutriționistă, care avea și un site cu rețete vegane. În acest clip ea povestea despre 5 tipuri de alimente pe care le consumă zi de zi, printre care și probioticele. Aceste probiotice se găsesc în stare naturală sub formă de diverse alimente precum iaurtul, chefirul, varza murată, kombucha sau murăturile.
Hai să-ţi povestesc puţin despre kombucha este o băutură fermentată preparată din apă, ceai, zahăr, și o cultură de drojdii și bacterii. Acestă cultură transformă ceaiul îndulcit într-o băutură ușor acidulată, bogată în probiotice, acizi organici și antioxidanți
Conditii pentru depozitareConditii pentru depozitare
Pastreaza in frigider intre 2-6° C. Dupa deschidere, pastreaza în frigider si consuma in maxim 3 zile. A se consuma, de preferinta, inainte de data tiparita pe ambalaj.
infuzie de ceai si plante (apa filtrata, ceai verde, ceai negru, menta <1%), zahar, culturi de kombucha, suc de lime (lamaie verde) 1%.
Valori nutriționale per 100 g
Valoare energetică | 90 kJ/21 kCal |
Grăsimi | 0.11 g |
inclusiv acizi grași saturați | 0.05 g |
Glucide | 4.9 g |
din care zaharuri | 4.5 g |
Proteine | 0.17 g |
Sare | g |
Fibre | g |