
Guido
Guido Indonezia Bali Kintamani Cafea boabe
250 gLivrare în 2 ore
În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.
- Descriere
- Ingrediente
- Produse similare
- Mai multe de la această marcă
- Rețete
Descopera Bali Kintamani, o cafea ce provenie din regiunea Kintamani, situata pe versantii muntelui Batur. Aceasta cafea este cultivata la altitudini intre 1.200 si 1.700 de metri, in soluri vulcanice bogate, ideale pentru dezvoltarea unor boabe de cafea de inalta calitate. Cafeaua este cultivata cu grija de mici fermieri locali, organizati in cooperative traditionale numite Subak Abian, care promoveaza armonia intre oameni, natura si divinitate. Aceasta abordare holistica favorizeaza practici agricole sustenabile si utilizarea fertilizantilor organici. Varietatile Timor Hybrid si S795 cultivate sunt recunoscute pentru adaptabilitatea si calitatea lor superioara, asigurand o ceasca de cafea cu corp mediu si aciditate placuta. Vei descoperi in ceasca note de capsuni, papaya si nucsoara, o aciditate echilibrata si un corp mediu. Aceste arome sunt influentate de prezenta plantatiilor de citrice din jurul culturilor de cafea, care contribuie la profilul sau aromatic unic. Pentru pasionatii de cafea care cauta o ceasca vibranta si aromata, Bali Kintamani ofera o incursiune autentica in traditiile si aromele exotice ale insulei Bali.
Tara: Indonezia
Regiune: Kintamani
Ferma: Bali Kintamani
Altitudine: 1200 – 1700 m
Varietate: Timor Hybrid, S795
Metoda de procesare: Naturala
LOC USCAT SI RACOROS
prajire OMNI
Cafea Arabica