Plasmon

Plasmon Piure para si iaurt fara gluten 2x120g

240 g
15,79 lei 65,79 lei/kg

Livrare în 2 ore

Țara: Italia,
Știai că?
Livrare la ușa? Absolut, doar cu noi!

Bucură-te de livrare în intervale de 15 minute. De la articole individuale la lăzi foarte grele.Cu un zâmbet inclus :)

Gustarea para si Iaurt, face parte din gama de gustari, care combina cremozitatea iaurtului pasteurizat cu fructe, cu unicitatea biscuitului Plasmon.Gustarile sunt o sursa importanta in alimentatia zilnica a copilului, reprezinta o alternativa ca si gustare, sunt o sursa reala ca calciu. Oasi Plasmon garanteaza calitatea maxima a produselor datorita fructelor culese manual la maturitate precum si cultivarea fructelor pe terenuri speciale departe de poluare. Nu contine conservanti sau coloranti. Se recomanda pentru inceput gustari mici si apoi cresteti cantitatea in functie de indicatiile pediatrului. Daca produsul nu este consumat complet trebuie sa fie inchis, conservat in frigider si consumat in termen de 24 de ore.NU CONTINE CONSEVANTI SAU COLORANTI ARTIFICIALI. CONSERVAT PRIN METODA BAIN-MARIE (FIERBERE).
A se pastra intr-un loc racoros si uscat, departe de sursele de caldura. A se consuma inainte de data inscrisa pe ambalaj.
Se consuma ca atare.

Despre producator:
Din 1902, pasiunea noastra ne-a impins sa fim alaturi de dumneavoastra, pentru a va garanta mereu calitatea si siguranta pe care le cautati. Datorita experientei in nutritie si angajamentului fata de cercetare cu care ne laudam de peste 100 de ani, avem grija de tine si de cei mici, pentru a fi siguri ca te insotem in cel mai bun mod posibil in toate etapele vietii. Intotdeauna le-am impartasit bucuria de a creste si ii ajutam pe cei mici sa creasca cu alimente hranitoare si de incredere.

Instructiuni de depozitare:
A se pastra intr-un loc racoros si uscat, departe de sursele de caldura.

Lapte, apa, para (20%), iaurt (20%), zahar, amidon de porumb, amidon de orez, suc de lamaie, sare de calciu, vitamina C.

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică316 kJ/75 kCal
Grăsimi1.1 g
inclusiv acizi grași saturați0.7 g
Glucide15.1 g
din care zaharuri10.5 g
Proteine1.1 g
Sare0.04 g
Fibre0 g

Alergeni

Cereale care contin gluten
Lapte
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.