
Dacello
Dacello Untura de porc
250 gLivrare în 2 ore
Rezumat AI
Preț Xtra:
6,02 lei
În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.
- Descriere
- Ingrediente
- Produse similare
- Mai multe de la această marcă
- Rețete
Untură de porc. Grăsime animală comestibilă.
Untură de porc Dacello – un partener care nu se teme de temperaturi ridicate! Pregătiți clătite de cartofi de duminică, șnițelurile preferate sau pur și simplu aveți nevoie de ceva excepțional de delicios pentru pâinea proaspătă? Încercați untura noastră de porc autentică, care poate adăuga tăria potrivită oricărei mese.

Despre Dacello
Consumul de alimente bune nu înseamnă neapărat că vă va face o gaură buget. Un exemplu strălucit este marca noastră Rohlíkovská Dacello, care nu este doar un brand uzenin. Farmecul său este ascuns într-o combinație de mare preț și gust de care va veti indragosti.

Despre producator
Schachinger a fost fondată în 1932 ca o măcelărie specializată în untură de porc, spread și cracklings. La sfârșitul anilor 1980, Otto Schachinger, un membru al familiei din a treia generație, a decis să stabilească aceste produse ca o afacere independentă, creând o companie specializată în untură și crăpături. De la mijlocul anilor 2000, compania își exportă produsele, fabricate din grăsime din carne de porc prelucrată cu atenție, fără conservanți. Datorită standardelor stricte de calitate, compania a obținut certificarea IFS în 2008 și s-a stabilit cu succes pe piața UE.

Depozitare
A se păstra la frigider la o temperatură între +2°C și +7°C. După deschidere, închideți bine, păstrați la frigider și consumați în termen de 21 de zile.
Producător
Otto Schachinger GmbH,
Industriestraße 15,
A-2431 Enzersdorf/Fischa
Austria
Valabilitate
100% Untura de porc.
Valori nutriționale per 100 g
| Valoare energetică | 3700 kJ/900 kCal |
| Grăsimi | 100 g |
| inclusiv acizi grași saturați | 40 g |
| Glucide | 0.5 g |
| din care zaharuri | 0.5 g |
| Proteine | 0.5 g |
| Sare | 0.01 g |
| Fibre | g |