Sari peste navigare

Obține beneficii exclusive după prima ta comandă.

30 de zile livrare gratuită

Garanție de satisfacție 100%

Claudio Quarta

Claudio Quarta Falanghina Vin alb

0,75 l
78,99 lei 105,32 lei/l

Livrare în 2 ore

18+În momentul achiziționării produselor, vom verifica vârsta
Categorie:
Țara: Italia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Beneventano Falanghina Claudio Quarta 0.75 L vin alb,  „Beneventano Falanghina” interpretează într-un stil contemporan un teritoriu antic și un soi de struguri care a scris istoria viticulturii campane, exprimând echilibru și intensitate. Este realizat 100% din struguri Falanghina din Campania, produs în Cantina Sanpaolo de Claudio Quarta Vignaiolo.   „Galben pai strălucitor cu nuanțe de smarald.

Oferă o senzație plăcută de fructe exotice, pere de vară, păducel, grapefruit și note minerale. La palat, echilibru și dinamism, cu o sinergie între prospețime, mineralitate, structură și căldură. Vinificare în inox. Ideal pentru aperitive și preparate din pește, risotto, lactate și brânzeturi puțin maturate.   Premii:   I Vini di Veronelli Guida Oro 2024: 2 stele   Anul 2021: Gambero Rosso Vini d’Italia   2023: 2 pahare I Vini di Veronelli Guida Oro   2023: 88/100 FIS Bibenda   2024: 4 ciorchini   

 

Despre producator:

Există un fir roșu care unește și traversează cele trei pivnițe care alcătuiesc identitatea și brandul Claudio Quarta Vignaiolo. Un fir care se hrănește din frumusețea teritoriilor alese, din tradițiile care au animat acele locuri de secole, din peisajele care înconjoară locurile de producție recuperate din istoria lor.

Cercetare-inovare-modernitate, tradiții-istorie-durabilitate: filozofia de producție a celor trei crame Claudio Quarta Vignaiolo se desfășoară pe această cale dublă.
Claudio și Alessandra, tată și fiică, sudul în sânge amestecat cu o privire internațională, creează în Puglia și Campania trei capodopere ale artei vinului, care împletesc autohtonia, peisajul și arta: Tenute Eméra, cea mai mare dintre pivnițe, cu cele 80 de hectare ale sale, dintre care 50 sunt podgorii, în inima Primitivo di Manduria DOP, Lizzano se, în Marina di Puglia; Cantina Sanpaolo, care își ia numele de la vechiul cartier San Paolo di Tufo, în inima Irpiniei și mica Cantina Moros, în Guagnano (în provincia Lecce, încă în Puglia) epicentrul celebrului DOP Salice Salentino.

Trei crame, trei teritorii diferite, un singur scop: producerea de vinuri capabile să spună „Sudul care emotionează”.