Sendo

Sendo Ultra Repair Balsam reparator pentru par deteriorat

250 ml
34,90 lei 139,60 lei/l

Livrare în 2 ore

30+ favoritele clientului

Țara: Italia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Ideal pentru parul agresat si deteriorat care are nevoie de hranire, redandu-i corporalitate, vitalitate si textura. Gratie bazei sale delicate, samponul reparator curata parul pastrand in acelasi timp echilibrul hidrolipidic natural al scalpului. Balsamul reparator are un efect de descurcare a parului, pe care il hraneste, lasandu-l stralucitor si moale.

Instructiuni de utilizare:

Aplicati pe parul umed. Se lasa sa actioneze 3-5 minute, apoi se clateste.

Despre producator:

Eley este o companie 100% italiana care produce produse inovatoare si functionale pentru par, fata si corp pentru piata interna si internationala. Se lucreaza cu formule naturale si sigure compuse din componente active naturale si extracte organice certificate. Intreaga productie respecta cu strictete standardele de siguranta, igiena si control cu ​​supraveghere de catre tehnicieni si consultanti care protejeaza atat lucratorii care le produc, cat si consumatorii care le folosesc. Masinile, desi sunt avansate din punct de vedere tehnologic, respecta reglementarile de mediu si procesele sunt supuse unei supravegheri continue pentru a optimiza impactul extern.

Instructiuni de depozitare:

La temperatura camerei, intr-un loc racoros si ferit de razele soarelui.

Adresa producator:

Eley SRL:Via Giuseppe di Vittorio 11 
40057 Cadriano di Granarolo dell'Emilia
Bologna - Italy

Aqua/water/eau, cetearyl alcohol, behentrimonium chloride, hydrolyzed tomato skin, cocos nucifera (coconut) oil, oryza sativa (rice) extract, gardenia taitensis flower, cetrimonium chloride, citric acid, parfum/fragrance, benzyl alcohol, isopropyl alcohol, glyceryl laurate, sodium benzoate, potassium sorbate, tocopherol.