Biopuro

Biopuro ECO Detergent hipoalergen universal pentru toate suprafetele

500 ml
ECO
37,49 lei 74,98 lei/l

Livrare în 2 ore

30+ favoritele clientului

Țara: Italia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Descriere produs:

Detergentii Biopuro sunt certificati hipoalergen, astfel aveti garantia ca nu contin nichel, crom si cobalt (peste 75% dintre alergiile la detergenti sunt cauzate de aceste metale). Detergentul Biopuro pentru toate suprafetele se poate folosi pentru suprafetele precum: sticla, oglinzi, mese, mobila, plastic.

Instructiuni de utilizare:

Aplicati de la 25cm direct pe suprafata de curatat, si stergeti cu o laveta. Nu este necesara clatirea.

Atentionari speciale :

A nu se pastra la indemana copiilor. In caz de ingerare accidentala, consultati un medic si prezentati acest pachet.

Despre producator :

Nivel produce detergenti si cosmetice ecologice de peste 30 de ani, in Lucca, Toscana si este supus constant verificarilor stricte si amanuntite.Intreaga gama de produse este certificata, inovatoare si ecologica si fiecare proces de productie respecta principiile durabilitatii si echitatii sociale.Nivel impartaseste convingerea ca „a duce un stil de viata ecologic si durabil depinde de propriile noastre actiuni zilnice”. Scopul, este sa lasam generatiilor viitoare o lume mai sanatoasa si un stil deviata sanatos si durabil.

Angajamentul social vizeaza in special conservarea mediului marin

Garantiile NIVEL:

Nivel verifica prezenta metalelor, care ar putea provoca alergii, in fiecare lot de produse. Toate produsele sunt produse cu apa tinuta sub control microbiologic constant, demineralizata si sterilizata cu raze UV.

Toate produsele Nivel sunt testate dermatologic. Testul este efectuat pentru a garanta compatibilitatea pielii. Testul este efectuat de un laborator de analize autorizat de Ministerul Sanatatii si efectuat de un medic dermatolog pe 20 de voluntari.Toate produsele sunt vegane, ceea ce inseamna ca toate ingredientele utilizate pentru fabricarea produsului nu au fost testate pe animale si nici produsul nu contine ingrediente de origine animala sau OMG-uri.

Instructiuni de depozitare :

La temperatura camerei.A se pastra intr-un recipient uscat si sigilat.

Adresa producatorului:

Nivel srl :  Via Romana 615 - 55100 Lucca

Aqua, Alcohol, Coco-Glucoside, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil*, Parfum

*Organic