Nordics

Nordics Betisoare din bumbac si bambus - albastru

100 buc
ECO
16,29 lei 0,16 lei/buc

Livrare în 2 ore

40+ favoritele clientului

Preț pentru Premium: 13,84 lei
Țara: Bulgaria,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

BETISOARE DIN BUMBAC SI BAMBUS 100BUC - ALBASTRU-Nordics

 

Descriere produs:

Betisoarele din lemn de bambus si bumbac sunt 100% biodegradabile care provin din resurse sustenabile. Alternativa ecologica ideala pentru o igiena sanatoasa.Potrivite de la nou nascuti pana la adulti.Certificate vegan si Cruelty Free.Pachet cu 100 bucati.

Instructiuni de folosinta:

Pentru a nu rani canalul auditiv, aveti grija sa nu introduceti betisorul prea adanc.

Instructiuni de depozitare :

Intr-un loc uscat, la temperatura camerei

Atentionari speciale :

A nu se lasa la indemana copiilor.

Despre producator :

Suntem un brand inovator de igiena dentara care nu se teme sa-si asume riscuri. Stiinta, sustenabilitate siclientii multumiti sunt fortele motrice din spatele a tot ceea ce facem.Credem cu sinceritate ca numai prin eforturi colective putem aduce schimbari pozitive in lume.

Istoria noastra a inceput in 2015 si de atunci Nordix a devenit unul dintre marcile de ingrijire dentara cu cea mai rapida crestere. Produsele noastre pot fi gasite in 35 de tari din intreaga lume si continuam sa ne dezvoltam si sa ne imbogatim portofoliul. Am fost unul dintre pionierii in timpul asa-numitului „Val Bio” in cosmetica, care a inceput in 2015.

Pentru noi, oferirea de produse cu „etichete curate” este un obiectiv major. Credem ca produsele pe care le folosim in fiecare zi ar trebui create in mod responsabil si onest de catre profesionisti. Ne furnizam ingredientele si materiile prime de la cele mai bune afaceri din lume si suntem mereu deschisi la oferte noi si interesante.

Toate produsele noastre sunt create de la concept, prin dezvoltare si pana la productie de catre experti in ingrijirea dentara. Echipa noastra de chimisti, dezvoltatori si tehnologi lucreaza impreuna pentru a crea cele mai bune produse posibile.

 

Adresa producatorului:

Nordics:1113 Geo Milev, Sofia, Bulgaria

 

Bambus, Bumbac