
Bauckhof
BauckHof ECO Agent de ingrosare pentru sosuri fara gluten
250 gLivrare în 2 ore
Preț Xtra:
15,29 lei
În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.
- Descriere
- Ingrediente
- Produse similare
- Mai multe de la această marcă
- Rețete
Agent de ingrosare bio pentru sosuri FARA GLUTEN este inovatie Bauckhof Mühle. Fabricat initial din faina de grau si amidon de porumb, agentul nostru de ingrosare a sosurilor organic era o inventie oarecum lipsita de emotie dar importanta pe atunci. De-a lungul anilor a primit o noua reteta antialergica escluzand graul. Amestecam faina de orez integrala cu amidon de tapioca si amidon de porumb bio pentru a garanta o consistenta de sos fiabila, fara cocoloase. Ingredientele sunt in mod natural fara gluten si verificate de la mixare si pana cand ambalajele sunt umplute si sigilate. Rezultatele analizei din laboratorul morii constituie baza certificarii noastre de catre Societatea Germana de Celiac. Agent de ingrosare bio pentru sosuri FARA GLUTEN Bauckhof are o culoare si un gust neutru si poate fi utilizat pentru sosuri deschise sau inchise. Este clar ca fermierii organici lucreaza fara pesticide, erbicide si agenti de protectie a depozitarii. Acest lucru este important pentru noi, deoarece inseamna ca aceste substante nu ajung in farfurie. A creste fara substante chimice inseamna si a manca fara substante chimice. Utilizare: continut ideal pentru crema de sparanghel, supa crema de broccoli, lasagna, paste si sosuri de taitei. Mod de preparare: pentru 250 ml de continut este necesara 1 lingura de praf de ingrosare. Se pune la fiert 250 ml de apa, bulion, lapte, sos, apa vegetala. Intre timp se amesteca separat 2 linguri de apa rece impreuna cu o lingura de praf de ingrosare pana se omogenizeaza continutul. Se adauga incet continutul obtinut si se amesteca totul cu un tel, apoi se aduce la fierbere. Alte note: fara OMG, fara aroma, fara coloranti sintetici, fara conservare sintetica, pur vegetala.
Conținut ideal pentru cremă de sparanghel și supă cremă de broccoli, lasagna, paste și sosuri de tăiței. Agentul are origine vegetală pură, neutru în gust și asigură o legare cremoasă pentru mâncărurile fine. Se pune la fiert 250 ml lichid (apă, stoc de legume, lapte). Între timp se amestecă separat 3 linguri de apă rece împreună cu 15g (o lingura½) agent de îngroșare până când se omogenizează conținutul. Se adaugă încet conținutul obținut și se amestecă totul cu un tel, apoi se fierbe pentru scurt timp.
A se păstra în loc uscat și răcoros.
făină integrală de orez* , amidon de tapioca*, amidon de porumb*. *provin din agricultură ecologică.
Valori nutriționale per 100 g
Valoare energetică | 1487 kJ/350 kCal |
Grăsimi | 1.6 g |
inclusiv acizi grași saturați | 0.4 g |
Glucide | 77 g |
din care zaharuri | 0.5 g |
Proteine | 5.6 g |
Sare | 0.02 g |
Fibre | 2 g |
Alergeni
Poate conține urme de: |
Soia |
Fructe cu coaja |
Seminte de susan |