Verdino

Verdino Mititei vegetali congelati

200 g
14,49 lei 72,45 lei/kg

Livrare în 2 ore

300+ favoritele clientului

Țara: România,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Se aude pana acolo in spate sunetul de gratar? Cand ajung mititeii nostri vegetali la destinatie, musai se lasa cu gust traditional si cu miros de-ti ploua in gura! Condimentati ca la carte, cu ceapa, usturoi, piper si un pic de cimbru, iti va veni greu sa crezi ca-s doar din proteina de mazare, grau si bob. Pentru ca nu se stie niciodata cand vine pofta, noi recomandam sa ai tot timpul la rece o cutie de mititei congelati, pentru orice situatie.

Recomandare de preparare:

Se preincalzeste tigaia (sau grillul) mediu-tare, se unge cu putin ulei vegetal, apoi se prajesc 3 minute pe fiecare parte, pana cand micii sunt frumos rumeniti (in centrul termic al produsului temperatura trebuie sa fie de minim 73°C. A se consuma numai dupa preparare termica.

Despre producator

In 2019 a aparut pe piata Verdino, primul si singurul producator roman ce ofera alternativa vegetala la produsele din carne folosind proteina de mazare si uleiul de cocos. Cu fabrica situata in Alba, Verdino are un portofoliu variat de produse din categoriile gratare: mici, cheesburgeri, burgeri, carnati, mezeluri: sunca, felii vegetale, branzeturi si pizza vegetala.

Misiunea Verdino: calitate, sanatate, sustenabilitate.

Conditii de depozitare

Spatii frigorifice la temperatura de -18 °C.

Adresa producatorului

Biharia nr. 26, Sector 1, Bucuresti, Etaj 5, Biharia Office

Apa, 16,3% proteina de grau (gluten din grau, amidon din grau), ulei vegetal de floarea-soarelui, 2,7% proteina din bob, 1,8% proteina din mazare, stabilizator (metilceluloza), sare, sirop de glucoza, arome, condimente (ceapa, usturoi, piper), antioxidant (acid ascorbic, acid citric), extract de ardei rosu, extract de schinduf, extracte vegetale cu rol de colorare (suc concentrat de sfecla rosie, extract de orz maltificat), colorant (caramel amoniacal), extracte de condimente, otet. Contine: gluten. Poate contine urme de: soia, telina, mustar, fructe cu coaja lemnoasa.

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică1030 kJ/247 kCal
Grăsimi15.3 g
inclusiv acizi grași saturați1.9 g
Glucide7.8 g
din care zaharuri1.2 g
Proteine17.6 g
Sare1.2 g
Fibre4 g

Alergeni

Cereale care contin gluten
Poate conține urme de:
Soia
Fructe cu coaja
Telina
Mustar
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.