• Doar acum! Promoție pentru clienții noi! 🚚

    Pentru o perioadă limitată: la primele 3 comenzi ai livrare gratuită la intervale de o oră. Nu rata!

    Afișează mai multe

Domeniul Bogdan Patrar Vin rosu sec biodinamic Merlot

0,75 l
18+
 179,99 lei 239,99 lei/l
18+În momentul achiziționării produselor, vom verifica vârsta
Categorie:
Țara: România,

Patrar Merlot exprima cat se poate de fidel teritoriul Dobrogea. Nascut din solul cel mai bogat in humus, cernoziomul, cu capriciile climei temperat continentala, se arata de un rosu rubiniu intens. Este de o fructuozitate generoasa care ne aminteste de tara si padure, foarte bine structurat, cu taninuri ferme si un caracter puternic. Vin biodinamic. Alcool: 14,9%.

Vinul biodinamic este mai mult decat o licoare minunată intr-un pahar, este ideea perfecta de armonie cu natura. Este expresia a ceea ce, specialistii numesc „terroir”. Cuvantul este de origine frantuzeasca dar deriva din latinescul terratorium – pamant. Gustul vinului este, asadar, profund legat de pamantul in care s-a nascut dar si de felul in care oenologul reuseste sa ii pastreze amprenta sa naturala de gust, culoare, identitate si personalitate, pana la urma. 

Despre producator

Domeniul Bogdan s-a nascut dintr-un vis: visul de a produce vinuri de exceptie si, in aceeasi masura, total naturale.

La Domeniul Bogdan nu se folosesc produse chimice de sinteza (ierbicide, pesticide, fungicide, ingrasaminte chimice etc.) pentru sol sau pentru plante, se stimuleaza fertilitatea naturala a solului, biodiversitatea in sol si in vie, se utilizeaza calendarul lunar, toate acestea cu un singur scop: cel de a obtine struguri de cea mai buna calitate, sanatosi si gustosi.

Conditii de depozitare

5-15 grade Celsius