
Dr. Oetker
Dr.Oetker Mix pentru pandispan sau blat tort fara gluten
320 gLivrare în 2 ore
Pentru mai multe informații despre produs te rugăm să contactezi echipa de asistență clienți.
Răsfață-te cu cea mai largă gamă de produse pe bază de plante. Plantele fac legea!
- Descriere
- Ingrediente
- Produse similare
- Mai multe de la această marcă
Mixul pentru pandispan sau blat de tort fara gluten de la Dr. Oetker este solutia sigura pentru a prepara o varietate de prajituri sau torturi.
Produsul are la baza faina de orez iar din continutul unei cutii se poate prepara un blat de tort cu diametrul de 26 cm sau un pandispan.
Pachetul contine toate ingredientele de baza, si nu mai trebuie decat sa adaugi oua si apa sau ulei (in functie de reteta aleasa).
Dr. Oetker - Calitatea e cea mai buna reteta.
Conditii de depozitare
A se pastra la loc uscat și ferit de razele soarelui.
Adresa producatorului:
Str. Albesti 50, Curtea de Arges, jud. Arges
Zahar, faina de orez, amidon din porumb, albus de OUa praf, agenti de afanare (difosfat disodic, bicarbonat de sodiu), colorant (beta-caroten), aroma, corector de aciditate (acid citric).
Valori nutriționale per 100 g
Valoare energetică | 1138 kJ/272 kCal |
Grăsimi | 5.1 g |
inclusiv acizi grași saturați | 1.5 g |
Glucide | 49 g |
din care zaharuri | 28 g |
Proteine | 7.1 g |
Sare | 0.32 g |
Fibre | 0 g |