Sabio

Sabio Exfoliant pentru buze cu cocos si vanilie

30 ml
28,79 lei 959,67 lei/l

Livrare în 2 ore

40+ favoritele clientului

Țara: conform ofertei actuale
Pentru mai multe informații despre produs te rugăm să contactezi echipa de asistență clienți.
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Exfoliant pentru buze cu aroma placuta de cocos si vanilie, care curata si hidrateaza delicat buzele. Este rezistent la apa si protejeaza impotriva razelor solare UVB si UVA.

Calmeaza, vindeca si protejeaza buzele de uscare si crapare.

Produsul a fost testat dermatologic si notificat pe Portalul Comisiei Europene, conform legii. Beneficiaza de analize fizico-chimice si microbiologice

Instructiuni de utilizare:

Se aplica pe buze o cantitate mica de produs, masand usor, cu miscari circulare. Se clateste apoi cu apa calduta si se aplica un balsam de buze hidratant.

Atentionari speciale:

 - nu lasati la indemana copiilor;
- numai pentru uz extern;
- a se pastra la loc racoros, bine inchis, ferit de lumina.

Despre producator:

Sabio Cosmetics este o mica „familie” de oameni entuziasti, voiosi, ambitiosi si cu mare drag de natura si de semenii nostri, o mana de oameni pasionati, cu incredere si convingere, luptand permanent pentru a face ca visele sa prinda aripi si sa-si ia zborul.

Povestea Sabio are radacinile bine ancorate in valori ca familia, parteneriatul, grija fata de ceilalti, integritatea. Toate acestea constituie pentru noi un mod de viata, iar Sabio vine sa implineasca acest echilibru si sa-i aduca o pretioasa plus-valoare.

Produsele Sabio inseamna imbinari armonioase de ingrediente rare, 100% naturale si bioactive din cele mai sigure surse, fara surfactanţi, parabeni, aditivi, solventi, parafine, aromatizanti, coloranti artificiali sau alte produse chimice de sinteza. Toate etapele crearii sunt handmade.

Instructiuni de depozitare:

La loc uscat, ferit de caldura si lumina directa. 

Adresa producatorului:

Soseaua Bucuresti-Ploiesti, nr. 180K, sector 1, Bucuresti

sucrose/zahar, cocos nucifera oil/ulei de cocos virgin organic, caprylic / capric triglyceride /ulei de cocos fractionat, borago officinalis seed oil/ulei de borago virgin, tocopherol/vitamina E, vanilla planifolia fruit extract/aroma naturala de vanilie, glycerin/glicerina vegetala