Sabio

Sabio Ser pentru unghii si cuticule

10 ml
39,29 lei 3.929,00 lei/l

Livrare în 2 ore

30+ favoritele clientului

Țara: conform ofertei actuale
Pentru mai multe informații despre produs te rugăm să contactezi echipa de asistență clienți.
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Serumul pentru Unghii si Cuticule  este un produs absolut necesar pentru ingrijirea permanenta si atenta a cuticulelor, astfel incat, in timp, sa nu mai fie necesara indepartarea acestora prin taiere. Nu este necesar si nici recomandat sa tai cuticulele, care au rol protector pentru unghii, ci, pentru a a avea o manichiura perfecta, trebuie doar sa ai grija sa-ti hidratezi permanent cuticulele, lucru usor de facut cu ajutorul acestui serum.

Este un produs cu o penetrabilitate foarte mare, care hraneste unghiile si le mentine starea de sanatate, taria si flexibilitatea si care previne fragilitatea, uscarea si craparea acestora. Folosind zilnic acest serum pe cuticule si impingandu-le delicat cu un betisor de lemn, in timp, nu va mai fi necesara taierea acestora. in compozitia acestui serum, uleiurile de argan si jojoba sunt responsabile de hidratarea intensa, de regenerarea si protectia unghiilor si cuticulelor. Uleiul de ricin hraneste atat pielea, cat si unghia in profunzime, stimuland procesul de crestere si intarind unghiile.

Uleiurile esentiale de lavanda, tea-tree, menta si rozmarin, pe langa aromele intense care fac din ingijirea cuticulelor o adevarata desfatare, protejeaza prin proprietatile lor antibacteriene si antioxidante. Vitaminele A si E pe care le-am inlcus in acest serum, lupta eficient impotriva radicalilor liberi.

Produsul a fost testat dermatologic si notificat pe Portalul Comisiei Europene, conform legii. Beneficiaza de analize fizico-chimice si microbiologice.

Instructiuni de utilizare:
Aplicati pe fiecare unghie de doua ori pe zi o cantitate mica de serum, apoi masati lejer unghia si impingeti delicat cuticula cu un betisor de lemn.  Nu necesita stergere, serumul intrand foarte usor in piele ,ambalat in recipient de sticla cu mini roll-on de 10 ml, pentru a face aplicarea pe unghie cat mai facila.

Atentionari speciale:

- nu lasati la indemana copiilor;
- numai pentru uz extern;
- a se pastra la loc racoros, bine inchis, ferit de lumina.

Despre producator:

Sabio Cosmetics este o mica „familie” de oameni entuziasti, voiosi, ambitiosi si cu mare drag de natura si de semenii nostri, o mana de oameni pasionati, cu incredere si convingere, luptand permanent pentru a face ca visele sa prinda aripi si sa-si ia zborul.

Povestea Sabio are radacinile bine ancorate in valori ca familia, parteneriatul, grija fata de ceilalti, integritatea. Toate acestea constituie pentru noi un mod de viata, iar Sabio vine sa implineasca acest echilibru si sa-i aduca o pretioasa plus-valoare.

Produsele Sabio inseamna imbinari armonioase de ingrediente rare, 100% naturale si bioactive din cele mai sigure surse, fara surfactanţi, parabeni, aditivi, solventi, parafine, aromatizanti, coloranti artificiali sau alte produse chimice de sinteza. Toate etapele crearii sunt handmade.

Instructiuni de depozitare:

La loc uscat, ferit de caldura si lumina directa. 

Adresa producatorului:

Soseaua Bucuresti-Ploiesti, nr. 180K, sector 1, Bucuresti

simmondsia chinensis seed oil /ulei de jojoba, argania spinosa kernel oil/ulei de argan, ricinus communis seed oil/ulei de ricin, tocopherol/vitamina E, retinyl palmitate/vitamina A, melaleuca alternifolia (tea tree) leaf oil, mentha piperita oil, lavandula angustifolia oil, rosmarinus officinalis oil/uleiuri esentiale de tea-tree, menta, lavanda, rozmarin.