Sabio

Sabio Sare de Himalaya florala - Cristale de baie 100% naturale

475 ml
66,49 lei 139,98 lei/l

Livrare în 2 ore

20+ favoritele clientului

Țara: conform ofertei actuale
Pentru mai multe informații despre produs te rugăm să contactezi echipa de asistență clienți.
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Cristalele de Baie din Sare de Himalaya Florala transforma baia intr-o experienta unica, ce te conecteaza la energiile ancestrale pe care acest tip unic de sare le aduce din trecutul indepartat si misterios al Pamantului.

Sarea de Himalaya este cea mai complexa si pura sare dintre toate tipurile de sare existente pe Pamant. Ceea ce o face intr-adevar unica, este compozitia sa, detinand 84 de minerale, adica cam toate elementele pe care le gasim in corpul omenesc, prin asta, capatand valente terapeutice  exceptionale.

Toate aceste elemente care sustin viata, prezente in Sarea de Himalaya, odata dizolvate in apa de baie, trec in corpul tau, stimuland circulatia sangelui, relaxand muschii, regland tensiunea arteriala si optimizand procesul de eliminare a toxinelor. Relaxarea, tonifierea si catifelarea pielii, efectul benefic asupra articulatiilor sunt alte cateva beneficii extrem de importante. In plus, vaporii care se formeaza sunt benefici pentru intreg sistemul respirator si sinusuri.

Produsul a fost testat dermatologic si notificat pe Portalul Comisiei Europene, conform legii. Beneficiaza de analize fizico-chimice si microbiologice.

Instructiuni de utilizare:

Nu se utilizeaza pe fata! Daca produsul intra in contact cu ochii, clatiti bine cu apa curata.
Adaugati 100g de Cristale de Baie in cada cu apa calda si stati relaxati in apa intre 15 si 20 de minute pentru linistire, relaxare si pentru a permite substantelor active ale produsului sa fie absorbite in corp. Nu este necesar sa va clatiti dupa baie. 

Atentionari speciale:

- nu lasati la indemana copiilor;
- numai pentru uz extern;
- a se pastra la loc racoros, bine inchis, ferit de lumina.

Despre producator:

Sabio Cosmetics este o mica „familie” de oameni entuziasti, voiosi, ambitiosi si cu mare drag de natura si de semenii nostri, o mana de oameni pasionati, cu incredere si convingere, luptand permanent pentru a face ca visele sa prinda aripi si sa-si ia zborul.

Povestea Sabio are radacinile bine ancorate in valori ca familia, parteneriatul, grija fata de ceilalti, integritatea. Toate acestea constituie pentru noi un mod de viata, iar Sabio vine sa implineasca acest echilibru si sa-i aduca o pretioasa plus-valoare.

Produsele Sabio inseamna imbinari armonioase de ingrediente rare, 100% naturale si bioactive din cele mai sigure surse, fara surfactanţi, parabeni, aditivi, solventi, parafine, aromatizanti, coloranti artificiali sau alte produse chimice de sinteza. Toate etapele crearii sunt handmade.

Instructiuni de depozitare:

La loc uscat, ferit de caldura si lumina directa. 

Adresa producatorului:

Soseaua Bucuresti-Ploiesti, nr. 180K, sector 1, Bucuresti

sodium chloride/sare de Himalaya, pelargonium rosae oil, elettaria cardamomum seed oil/uleiuri esentiale de geraniu Bourbon, cardamom.