Sabio

Sabio Tinctura tonica impotriva caderii parului cu urzica si chili

60 ml
51,99 lei 866,50 lei/l

Livrare în 2 ore

50+ favoritele clientului

Țara: conform ofertei actuale
Pentru mai multe informații despre produs te rugăm să contactezi echipa de asistență clienți.
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Recunoscuta pentru beneficiile pe care le aduce scalpului si parului, urzica este aleasa pentru fortificarea parului, in caz de matreata, mancarimi sau par gras, intrucat au proprietati antialergice, antiinflamatoare, cicatrizante si remineralizante.

Capsaicina, substanta activa a extractului de chili, are efect termogen, combate caderea parului si stimuleaza cresterea acestuia.

Am ales sa adaugam cateva picaturi de ulei esential de oregano pentru efectul sau antiinfectios, fungicid, stimulator si tonifiant capilar, iar pe cel de salvie  pentru aroma sa clasica, picanta si pentru efectele sale astringente si antiseptice.

Ambalat in flacoane de sticla ambra de 60 ml, cu pipeta.

Produsul a fost testat dermatologic si notificat pe Portalul Comisiei Europene, conform legii. Beneficiaza de analize fizico-chimice si microbiologice.

Instructiuni de utilizare:

Aplicati cateva picaturi masate zilnic dimineata pe tot scalpul, reprezentand un tratament intensiv pentru limitarea sau stoparea caderii parului, insanatosirea scalpului, ameliorarea seboreei, echilibrarea secretiei de sebum. Nu necesita clatire. Tratamentul poate fi urmat timp de 2 saptamani neintrerupt, dupa care este recomandata o pauza de 2 pana la 3 saptamani si tratamentul poate fi reluat dupa acest termen, atata timp cat este necesar, dupa caz.

Atentionari speciale:

- efectuati un test prealabil utilizarii produsului, in pliul cotului, cu cel putin 24 de ore inainte de aplicare;
- a se evita utilizarea de catre persoanele hipertensive, de catre femeile insarcinate sau care alapteaza;
- nu lasati la indemana copiilor;
- numai pentru uz extern.

Despre producator:

Sabio Cosmetics este o mica „familie” de oameni entuziasti, voiosi, ambitiosi si cu mare drag de natura si de semenii nostri, o mana de oameni pasionati, cu incredere si convingere, luptand permanent pentru a face ca visele sa prinda aripi si sa-si ia zborul.

Povestea Sabio are radacinile bine ancorate in valori ca familia, parteneriatul, grija fata de ceilalti, integritatea. Toate acestea constituie pentru noi un mod de viata, iar Sabio vine sa implineasca acest echilibru si sa-i aduca o pretioasa plus-valoare.

Produsele Sabio inseamna imbinari armonioase de ingrediente rare, 100% naturale si bioactive din cele mai sigure surse, fara surfactanţi, parabeni, aditivi, solventi, parafine, aromatizanti, coloranti artificiali sau alte produse chimice de sinteza. Toate etapele crearii sunt handmade.

Instructiuni de depozitare:

La loc uscat, ferit de caldura si lumina directa. 

Adresa producatorului:

Soseaua Bucuresti-Ploiesti, nr. 180K, sector 1, Bucuresti

aqua/apa, alcohol/alcool din cereale, urtica dioica leaf/frunze de urzica, capsicum frutescens fruit extract/extract de chili, origanum vulgare oil/ulei esential de oregano, salvia officinalis oil/ulei esential de salvie .