Sabio

Sabio Crema tip unguent cu musetel

30 ml
15,99 lei 533,00 lei/l

Livrare în 2 ore

20+ favoritele clientului

Țara: conform ofertei actuale
Pentru mai multe informații despre produs te rugăm să contactezi echipa de asistență clienți.
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Florile de musetel (Chamomilla recutita) contin flavonoide, taninuri, glicozide amare, salicilati, cumarine, calciu, magneziu si fosfor. Contine si mari cantitati de azulena, un ulei volatil cu spectru larg de  principii active, care  actioneaza ca agenti antiinflamatori si antipiretici, facand util musetelul in tratarea artritei  si a altor afectiuni inflamatorii. Extern, se foloseste sub forma de unguent in cazul afectiunilor pielii si mucoaselor bucala, nazala, faringiana, anala, genitala, in caz de rani, arsuri, eczeme, tenuri iritate si congestionate, acnee, dermatite. Extractul din flori de musetel este recomandat in cazul pielii sensibile a bebelusilor, ca unguent impotriva iritatiei de scutec, precum si a oricaror iritatii si descuamari ale pielii nou-nascutilor si copiilor.

Crema tip unguent cu musetel de la Sabio are remarcabile calitati antiseptice, antiinflamatoare si cicatrizante, cu efect dermoprotector, calmant si regenerant.

Produsul a fost testat dermatologic si notificat pe Portalul Comisiei Europene, conform legii. Beneficiaza de analize fizico-chimice si microbiologice. 

Instructiuni de utilizare: 

Se aplica o cantitate potrivita de crema pe zona afectata si se maseaza cu miscari delicate, pana la patrunderea produsului in piele. Se repeta aplicarea de 3-4 ori pe zi sau ori de cate ori este nevoie. Dupa aplicarea unguentului, se va evita expunerea la soare a zonei  pe care acesta a fost aplicat. Se recomanda intreruperea aplicarii in cazul in care intervin  reactii adverse.

Despre producator:

Sabio Cosmetics este o mica „familie” de oameni entuziasti, voiosi, ambitiosi si cu mare drag de natura si de semenii nostri, o mana de oameni pasionati, cu incredere si convingere, luptand permanent pentru a face ca visele sa prinda aripi si sa-si ia zborul.

Povestea Sabio are radacinile bine ancorate in valori ca familia, parteneriatul, grija fata de ceilalti, integritatea. Toate acestea constituie pentru noi un mod de viata, iar Sabio vine sa implineasca acest echilibru si sa-i aduca o pretioasa plus-valoare.

Produsele Sabio inseamna imbinari armonioase de ingrediente rare, 100% naturale si bioactive din cele mai sigure surse, fara surfactanţi, parabeni, aditivi, solventi, parafine, aromatizanti, coloranti artificiali sau alte produse chimice de sinteza. Toate etapele crearii sunt handmade.

Instructiuni de depozitare:

La loc uscat, ferit de caldura si lumina directa. 

Adresa producatorului:

Soseaua Bucuresti-Ploiesti, nr. 180K, sector 1, Bucuresti

olea europaea oil, chamomilla recutita, cera alba,  tocopherol, chamomilla recutita oil.