Evaluare Vivino

Cuvee Uberland

Cuvee Uberland Vin rosu sec

0,75 l
18+
Stoc epuizat în prezent
Trimite-mi un e-mail când reapare în stoc
Afișează produse similare din categorie »
18+În momentul achiziționării produselor, vom verifica vârsta
Categorie:
Țara: România,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

De culoare intensa, rosu granat, cu refelexe violacee, olfactiv vinul se arata prietenos si proaspat, cu arome de fructe negre: afine, mure, cirese amare, completate de note de lemn dulce. Progresiv in degustare putem distinge note minerale, lemn de cedru si nucsoara. Textura este foarte catifelata, marcata de taninurile bine rotunjinte ale Cabernetului Sauvignon. Finalul este armonic si echilibrat cu note piperate. Cuvee Uberland 2019 este un vin cu potential de invechire de cel putin 10 ani. Pentru a fi savurat tanar recomandam aerarea vinului in carafa.

Instructiuni de folosinta

Temperatura de servire/consum: 16°-18°C

Recomandam acest vin cu preparate din carne rosie si deserturi pe baza de ciocolata amara si fructe negre.

Despre producator

Cramele Recas este o companie producatoare de vinuri din Romania. Compania are sediul la Recas, judetul Timis.

Compania administreaza 1150 hectare de vita-de-vie si detine in portofoliu branduri de vinuri precum Solo Quinta, Sole, Cuvee Uberland, Muse, Regno Recas, Conacul Ambrozy, Domeniile Recas, Castel Huniade, Schwaben Wein.

Lucrat cu grija si cu dragoste paterna de catre oenologul australian Hartley Smithers, vinul Cuvee Uberland  este apoi ''educat'' timp de 12 luni in baricuri si mai apoi maturat la sticla, pentru a se hrani cu bogatia de arome a lemnului.

Conditii de depozitare
Ferit de lumina soarelui

Adresa producatorului

Complex de vinificatie CP1, Recas, Timis

Cabernet Sauvignon (70%); Merlot (30%)

Alergeni

Dioxid de sulf si sulfiti
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.