Nature Box

Nature Box Balsam express avocado

200 ml
31,49 lei 157,45 lei/l

Livrare în 2 ore

Țara: Slovenia,
Știai că?
Satisfacție garantată 100%

Dacă ceva nu este pe placul tău, îți vom rambursa banii, fără întrebări

Obtine un par frumos si reparat instant cu acest balsam Nature Box fara clatire. Formula cu ulei de avocado presat la rece, cunoscut pentru vitaminele valoroase si un antioxidant, oferaIngrijire farasaingreuneze parul. Parul tau deteriorat va fi regenerat si netezit: atat de usor de pieptanat! 
Recipientul este fabricat din 98 %plastic social. Luptam impreuna cu  Banca de Plastic, pentru a combate risipa de plastic de pe plaje si din mediul terestru.  Plasticul rezultat din aceasta reciclare  este denumit „Plastic Social".
Formula vegana

CE INSEAMNA CERTIFICAREA COSMOS NATURAL?

COSMOS este un standard de frumusete naturala in cosmetice, cu un set de cerinte exigent si bine pus la punct ce trebuie indeplinite.

CE ESTE PLASTICUL SOCIAL?

Am lansat un parteneriat cu Banca de Plastic in anul 2017 si in prezent sprijinim proiecte aflate in curs in Haiti, Filipine si Indonezia. Scopul comun consta din reducerea deseurilor de plastic in oceane, concomitent cu imbunatatirea vietii oamenilor aflati in stare de saracie - in special in tarile in care nu exista infrastructura de management al deseurilor. In centrele dedicate, populatia locala poate duce deseuri de plastic si primi in schimb bani, produse sau servicii. Acest material este apoi integrat inapoi in lantul valoric al plasticului, sub forma de Plastic Social. Sute de tone din acesta intra in ambalajele pentru produsele noastre.  

SUNT VEGANE PRODUSELE NATURE BOX?

DA! Toate produsele Nature Box sunt 100% vegane. Nu se folosesc produse, subproduse sau produse derivate de natura animala in formulele Nature Box. Si, desigur, aceasta include ABSENTA testelor pe animale. Dar nici tu nu ar trebui sa le testezi pe animalele tale de companie!

EXISTA SILICON IN FORMULA PRODUSELOR?

Produsele noastre nu contin silicon sau coloranti artificiali, in functie de produs.

In plus, stiai deja ca produsele noastre au certificat COSMOS natural, iar ambalajele produselor noastre solide sunt reciclabile? In sfarsit, poti achizitiona un produs benefic atat pentru tine, cat si pentru planeta.

Despre producator:
Henkel este o companie germana cu o istorie care dateaza din 1876. Compania este implicata in principal in productia de bunuri de farmacie. Compania ofera o gama larga, de la detergenti si produse de curatenie, prin produse cosmetice pana la produse de igiena. Cele mai renumite branduri pe care Henkel le are sub aripi includ Bref, Palmex, Perwoll, Persil, Somat sau Silan.

Adresa producator:
Strada Ionita Vornicul 1-7
Bucuresti, 20325
Romania