Barnangen Stockholm

Barnangen Lotiune de de corp nutritive

400 ml
39,99 lei 99,98 lei/l

Livrare în 2 ore

Țara: Slovenia,
Știai că?
Înscrie-te gratuit în clubul Sezamini, astăzi!

Reduceri suplimentare, livrare gratuită și alte avantaje pentru părinții cu copii sub 12 ani.

Descopera lotiunea de corp Barnangen Nutritive!

Murul pitic, fructul salbatic preferat al Laponiei, si 7% crema protectoare Cold Cream sunt combinate in aceasta formula ce hraneste pielea uscata pentru o hidratare de lunga durata.
Formula vegana, fara silicon. Testat dermatologic. 

 Cold Cream
Cold Cream este o reteta de frumusete straveche. Secretul consta in compozitia ei speciala: o emulsie hidratanta combinata cu apa de trandafir, ceara de albine si lipide. Cold Cream a fost considerata prima emulsie cosmetica, cunscuta de mii de ani pentru proprietatile sale de ingrijire si protectie a peilii si care lasa pielea mai fina la atingere fata de uleiurile pure.

Formula originala pentru sapunul Barnängen continea componente similare, de aceea ne-am dorit sa o imbunatatim si sa ii adaugam ingredientul Cold Cream. In mare masura alcatuit din ceara de albine si glycerol pentru hidratare, ulei de floarea soarelui, alantoina si musetel pentru netezimea pielii, Cold Cream este un ingredient creat pentru a proteja si ingriji pielea. Brevetat si extrem de eficient, ingredientul Cold Cream este prezent in produsele noastre pentru a oferi cea mai buna protectie pentru o piele frumoasa si echilibrata.

Stiai de unde vine numele de Cold Cream? Este legat de cuvantul cool (racoros) referindu-se la efectul sau racoros, revigorant si fin la atingere dupa ce acesta a fost aplicat.

Mur pitic

Suedia este tara a o mie de fructe de padure de care poate nu ai auzit. Fructul salbatic indragit in Laponia, murul pitic, este unul dintre ele. Acest fruct salbatic rar creste preponderent in mediile arctice si in padurile boreale din emisfera nordica. Datorita accesibilitatii sale limitate si a sezonului limitat de recoltare, este unul dintre cele mai pretioase si rare fructe de padure din lume. Avand proprietati hidratante, este ingredientul ideal pentru ingrijirea pielii.

BARNANGEN. INGRIJIRE ECHILIBRATA, PENTRU O VIATA ECHILIBRATA.
Exista un cuvant pe care orice suedez il cunoaste: “lagom”. Desi pare simplu, descrie un intreg stil de viata. Defineste starea de bine si echilibru: 
Nici prea mare, nici prea mic.
Nici prea lent, nici prea rapid.
Nici prea mult, nici prea putin.
Cu alte cuvinte? Echilibrat.