

Baci
Baci Bijou Praline de ciocolată cu migdale caramelizate
150 gLivrare în 2 ore
Rezumat AI
În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.
- Descriere
- Ingrediente
- Produse similare
- Mai multe de la această marcă
- Rețete
Pralinele de ciocolata Baci cu migdale caramelizate imbina ciocolata fina cu nuci crocante, oferind un gust intens, dulce si rafinat in fiecare bucatica. Istoria pralinelor Baci incepe in 1922 in zona Perugia, prin creatia Luisei Spagnoli. Aceasta a creat o bomboana iconica folosind alune de padure macinate, o aluna intreaga si acoperind acest mix cu un strat de ciocolata neagra. Ambalate individual, pralinele au fost insotite si de un ravas cu mesaj de dragoste, menit sa insenineze ziua celui care o degusta. Succesul a venit curand si a fost fulminant, cucerind piata europeana, dar si americana. In 1939 erau deja vandute pe 5th Avenue in New York dar si in toate capitalele europene. Si astazi, la peste 100 de ani de la lansare, bomboanele aduc acceasi bucurie oamenilor, care apreciaza atat ciocolata fina, cat si mesajul optimist ce insoteste fiecare bomboana.
Zahăr, pastă de cacao*, alune de pădure (17,5%), unt de cacao*, migdale caramelizate, mărunțite 5,5% [zahăr, migdale, sare, unt anhidru (lapte)], migdale mărunțite 5%, unt anhidru (lapte), lapte praf, emulgator (lecitine), aromă naturală, aromă naturală de vanilie
Valori nutriționale per 100g
| Valoare energetică | 2311 kJ/555 kCal |
| Grăsimi | 36.1 g |
| inclusiv acizi grași saturați | 13.8 g |
| Glucide | 45.9 g |
| din care zaharuri | 43.3 g |
| Proteine | 7.3 g |
| Sare | 0.19 g |
| Fibre | 6.4 g |