Premium

Budureasca Premium Vin rose sec Miniaturi Rose

187 ml
18+
13,49 lei 72,14 lei/l

Livrare în 2 ore

20+ favoritele clientului

18+În momentul achiziționării produselor, vom verifica vârsta
Categorie:
Țara: România,
Știai că?
Satisfacție garantată 100%

Dacă ceva nu este pe placul tău, îți vom rambursa banii, fără întrebări

Rose-ul se remarca prin culoare roz pal, cu arome irezistibile de fructe de vara coapte in soarele de iulie si gust placut de smeura si capsune. Finalul prospat si curat completeaza vinul. Ferit de lumina soarelui.

Instructiuni de folosinta

Temperatura de consum: +6°C...+15°C

Despre producator

Crama Budureasca a fost inaugurata in primavara anului 2013 si are o suprafata de 2500 mp, fiind una din cele mai noi si mai mari crame din regiunea Dealu Mare. Constructia este ingropata pe 3 dintre laturi, pentru a se incadra perfect in peisaj si, mai important, pentru a putea beneficia de un control termic sporit.

Tipul de constructie avangardist si tehnologia de ultima ora utilizata pentru echiparea cramei ne indreptateste sa spunem ca avem una dintre cele mai moderne centre de vinificatie din Romania, cu o capacitate de productie si stocare de circa 3 milioane de litri de vin.

Complexul dispune, de asemenea, de spatii de birouri si mai multe zone pentru degustarea vinurior, avand o capacitate de circa 50 de persoane si o vedere panoramica cu sala baricurilor. In incinta cramei, doritorii pot gasi si un magazin pentru desfacere si vanzare, de unde se pot achizitiona toate gamele de vinuri produse de Budureasca.

Investitia in crama si in plantatie s-a ridicat la aproximativ 12 milioane de euro, jumatate din bani fiind proveniti din fonduri eropene. Toate aceste pentru a va oferi vinuri autentice romanesti de cea mai buna calitate.

Conditii de depozitare

In incaperi uscate, ventilate, cu umiditatea relativa a aerului max. 85%, la temperatura cuprinsa intre +5°C...+20°C.

Adresa producatorului

Comuna Gura Vadului nr. 472, judetul Prahova

Feteasca Neagra, Pinot Noir

Alergeni

Dioxid de sulf si sulfiti
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.