Mama Nina conopida marinata

0,6 kg

MEDIA DE 18 ZILE DE PROSPEȚIME

9,49 lei 15,82 lei/kg

Livrare în 2 ore

400+ favoritele clientului

Țara: România,
Știai că?
Declarăm sfârșitul risipei alimentare!

Cumpără alimente cu termen de valabilitate scurt la prețuri semnificativ mai mici și ajută-ne astfel să reducem risipa.

Netratat termic!

Metoda conservarii la rece, fara pasteurizare , faciliteaza pastrarea calitatilor nutritive si biologice specifice legumelor. Conopida murata este una dintre cele mai bune si apreciate muraturi, poate fi consumata alaturi de fripturi, tocanite , sau ca ingredient in diferite salate .

Crocanta si gustoasa ,  conopida proaspata este rupta in buchete si murata dupa o reteta originala Mama Nina . Prepararea are loc in unitatea in jud Dambovita , satul Slobozia Moara de catre o mana de oameni pentru care mestesugul prepararii conservelor de toamna reprezinta un obicei arhaic . Imbinarea unor tehnologii vechi si noi , alaturi de pasiunea gospodarilor locali, contribuie la obtinerea unui produs cu insusiri deosebite.

Instructiuni de depozitare:
A se pastra ferit de lumina  si de inghet, la temperatura +5 - +28 .C
Dupa deschidere, a se pastra la frigider si a se consuma in maxim 3 zile.

Valabilitate

Valabilitate medie de la momentul livrării: 18 zile.

Valabilitate minimă garantată de la momentul livrării: 6 zile.Dacă valabilitatea minimă este mai mică decât cea menționată pe site, contactează-ne și solicită rambursarea sumei. Nu se aplică pentru articolele din secțiunea „Save Food”

Ingrediente: conopida proaspata buchete, apa, otet, sare neiodata, morcovi rondele, corector de aciditate ( acid citric, acid lactic), agent de intarire (clorura de calciu), conservanti ( benzoat de sodiu, sorbat de potasiu, METABISULFIT de potasiu), indulcitor ( zaharinat de sodiu), condiment ( boabe de coriandru).

Contine SULFITI. Poate contine urme de mustar si gluten.


Alergeni

Dioxid de sulf si sulfiti
Poate conține urme de:
Cereale care contin gluten
Mustar
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.