Frosch Eco

Frosch ECO Detergent Solutie curatare biberoane, suzete, vesela si jucarii bebelusi

500 ml
ECO
14,49 lei 28,98 lei/l

Livrare în 2 ore

300+ favoritele clientului

Țara: Germania,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Lichidul de spalat vase Frosch Eco pentru bebelusi indeparteaza laptele, cerealele si alte reziduuri alimentare si trateaza articolele pentru bebelusi precum biberoanele, suzetele, inelele de dentitie si jucariile lavabile. Deoarece lichidul se clateste fara a lasa reziduuri, este complet sigur pentru bebelusi. Formula hipoalergenica care contine provitamina B5 nu foloseste parfum sau coloranti si protejeaza pielea de uscare. Compatibilitatea cu pielea foarte buna a formulei cu pH neutru de 5,5 a fost confirmata dermatologic. Acest lucru face ca lichidul de spalat vase Frosch pentru copii sa fie ideal pentru persoanele cu alergii.
 

Despre producator:
Brandul Frosch si-a dobandit expertiza de-a lungul lungii istorii a companiei producatoare, Werner & Mertz GmbH. Fondata in 1867 ca fabrica de produse din ceara in Mainz, Germania, compania s-a dezvoltat continuu in segmentele de spalatorie si curatenie si, in 1986, a creat marca Frosch. Combinatia de ingrediente naturale pe baza de ingrediente cu putere de curatare extrem de eficienta si mediu exemplar si prietenie cu pielea face ca Frosch sa fie pionierul de succes al mediului in curatare si ingrijire.
Brandul Frosch este prezent in aproape toate tarile europene. Intre timp, datorita promisiunii sale holistice de brand ecologic, brandul este foarte solicitat si in unele tari non-europene, cum ar fi Japonia, China sau Coreea de Sud.

Instructiuni de pastrare:
A se pastra la loc uscat ferit de inghet si razele soarelui

Adresa producator:
Werner & Mertz GmbH
Rheinallee 96
D-55120 Mainz, Germania
Postfach 4340