Frosch Eco

Frosch ECO Odorizant pentru camera cu bete ratan, uleiuri esentiale naturale de portocala

90 ml
ECO
43,69 lei 485,44 lei/l

Livrare în 2 ore

100+ favoritele clientului

Țara: Germania,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Aromele si mirosurile ne pot influenta starea de spirit si starea noastra de bine. Timp de secole, aromaterapia a folosit aceste cunostinte. Lumea parfumurilor de camera Frosch Oase se bazeaza si pe stiinta olfactiva. Aromele de camera ofera casei tale o adevarata atmosfera de bine. Setul de produse consta dintr-un recipient cu parfum (continut de 90 ml) si cinci difuzoare de lemn. Cu cat folosesti mai multe betisoare, cu atat mirosul va fi mai intens. Camerele mici nu necesita mai mult de doua sau trei difuzoare pentru a oferi un parfum placut.

  • parfum de camera cu uleiuri naturale
  • cu un parfum proaspat natural fructat de portocale
  • pachet de reumplere cu sticla si difuzoare de lemn
  • vegan
  • fara microplastic

Despre producator:
Brandul Frosch si-a dobandit expertiza de-a lungul lungii istorii a companiei producatoare, Werner & Mertz GmbH. Fondata in 1867 ca fabrica de produse din ceara in Mainz, Germania, compania s-a dezvoltat continuu in segmentele de spalatorie si curatenie si, in 1986, a creat marca Frosch. Combinatia de ingrediente naturale pe baza de ingrediente cu putere de curatare extrem de eficienta si mediu exemplar si prietenie cu pielea face ca Frosch sa fie pionierul de succes al mediului in curatare si ingrijire.
Brandul Frosch este prezent in aproape toate tarile europene. Intre timp, datorita promisiunii sale holistice de brand ecologic, brandul este foarte solicitat si in unele tari non-europene, cum ar fi Japonia, China sau Coreea de Sud.

Instructiuni de pastrare:
A se pastra la loc uscat ferit de inghet si razele soarelui

Adresa producator:
Werner & Mertz GmbH
Rheinallee 96
D-55120 Mainz, Germania
Postfach 4340