Frosch Eco

Frosch ECO Balsam rufe lapte de migdale

0,75 l
ECO
15,29 lei 20,39 lei/l

Livrare în 2 ore

100+ favoritele clientului

Țara: Germania,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Balsamul de rufe Frosch Eco cu lapte de migdale foloseste o formula pe baza de plante pentru a face rufele moi si usor parfumate. Formula vegana cu extracte de lapte de migdale netezeste fibrele, mareste confortul la purtare si produce un miros natural, proaspat. Balsamul hipoalergenic se descurca fara coloranti si foloseste un miros usor, facandu-l ideal pentru utilizare de catre persoanele cu alergii sau piele sensibila. Compatibilitatea sa foarte buna cu pielea a fost confirmata dermatologic.
VEGAN: Multe balsamuri de rufe contin materii de origine animala pentru a face rufele moi. In schimb, balsamurile Frosch folosesc materii pe baza de plante.

  • delicatete si ingrijire pe baza de plante
  • 30 de spalari de rufe
  • hipoalergenic: fara coloranti, parfum usor
  • vegan
  • fara microplastic
  • ingrediente cultivate in Europa 

Despre producator:
Brandul Frosch si-a dobandit expertiza de-a lungul lungii istorii a companiei producatoare, Werner & Mertz GmbH. Fondata in 1867 ca fabrica de produse din ceara in Mainz, Germania, compania s-a dezvoltat continuu in segmentele de spalatorie si curatenie si, in 1986, a creat marca Frosch. Combinatia de ingrediente naturale pe baza de ingrediente cu putere de curatare extrem de eficienta si mediu exemplar si prietenie cu pielea face ca Frosch sa fie pionierul de succes al mediului in curatare si ingrijire.
Brandul Frosch este prezent in aproape toate tarile europene. Intre timp, datorita promisiunii sale holistice de brand ecologic, brandul este foarte solicitat si in unele tari non-europene, cum ar fi Japonia, China sau Coreea de Sud.

Instructiuni de pastrare:
A se pastra la loc uscat ferit de inghet si razele soarelui

Adresa producator:
Werner & Mertz GmbH
Rheinallee 96
D-55120 Mainz, Germania
Postfach 4340