Frosch Eco

Frosch ECO Sapun lichid Pure Care sensitive

500 ml
ECO
17,99 lei 35,98 lei/l

Livrare în 2 ore

400+ favoritele clientului

Țara: Germania,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Formula deosebit de blanda a sapunului Sensitive Pure Care Eco de la Frosch curata si protejeaza pielea sensibila. Ingredientele sale hidratante intaresc stratul natural de protectie acida al pielii si asigura o senzatie placuta si curata. Compatibilitatea cu pielea foarte buna a formulei cu pH neutru de 5,5 a fost confirmata dermatologic.

  • pH neutru pentru piele
  • ideal pentru pielea sensibila a copiilor
  • fara microplastic, parabeni si EDTA
  • Vegan

Despre producator:
Brandul Frosch si-a dobandit expertiza de-a lungul lungii istorii a companiei producatoare, Werner & Mertz GmbH. Fondata in 1867 ca fabrica de produse din ceara in Mainz, Germania, compania s-a dezvoltat continuu in segmentele de spalatorie si curatenie si, in 1986, a creat marca Frosch. Combinatia de ingrediente naturale pe baza de ingrediente cu putere de curatare extrem de eficienta si mediu exemplar si prietenie cu pielea face ca Frosch sa fie pionierul de succes al mediului in curatare si ingrijire.
Brandul Frosch este prezent in aproape toate tarile europene. Intre timp, datorita promisiunii sale holistice de brand ecologic, brandul este foarte solicitat si in unele tari non-europene, cum ar fi Japonia, China sau Coreea de Sud.

Instructiuni de pastrare:
A se pastra la loc uscat ferit de inghet si razele soarelui

Adresa producator:
Werner & Mertz GmbH
Rheinallee 96
D-55120 Mainz, Germania
Postfach 4340