Water Wipes

Water Wipes Servetele umede biodegradabile

28 buc
12,49 lei 0,45 lei/buc

Livrare în 2 ore

90+ favoritele clientului

Țara: Irlanda,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Water Wipes Servetele umede biodegradabile fara parfum pentru bebelusi, 99.9% apa.

Servetelele pentru copii WaterWipes Sensitive Biodegradabile, sunt cele mai pure servetele pentru bebelusi din lume, realizate din 99,9% apa si o picatura de extract de fructe. Sunt potrivite pentru nou-nascuti, dar si pentru copiii prematuri. Eficiente, dar si blande cu pielea bebelusilor. Servetelele WaterWipes sunt o alternativa potrivita la utilizarea dischetelor de bumbac si a apei, fiind ideale pentru curatarea pielii delicate a bebelusilor.

  • 100% biodegradabile: fabricate din fibre 100% regenerabile pe baza de plante
  • Multiplu-premiate: WaterWipes sunt singurele servetele pentru copii care sunt aprobate de Allergy UK, inregistrate la The Vegan Society si premiate de National Eczema Association Seal of Acceptance. Servetelele WaterWipes sunt aprobate si acreditate dermatologic de catre Skin Health Alliance.
  • Sigure pentru pielea sensibila si sunt recomandate de la nastere, fiind o alternativa potrivita la utilizarea dischetelor de bumbac si a apei.

Despre producator

Waterwipes sunt produse de Irish Breeze Ltd, o companie cu o experienta de peste 20 de ani. La inceput au produs articole din vata si sapun, iar Waterwipes este un alt produs de ingrijire a pielii, dar foarte diferit de orice de pe piata sau din lume. Este singurul servetel pentru copii folosit fara ingrediente chimice.

Atentionari speciale

Servetelele WaterWipes sunt clinic sterile, pure si blande, fara impuritati. Va rugam sa aruncati WaterWipes conform instructiunilor locale. Servetelele nu trebuie spalate.

Producator

Irish Breeze Ltd
Donore Road, Drogheda
Co. Louth, A92VX00, Irlanda

99% apa