Swirl

Swirl ECO Anti-Calc

375 ml
ECO
21,49 lei 57,31 lei/l

Livrare în 2 ore

30+ favoritele clientului

Țara: Germania,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Noul Anticalcar Universal Bio lichid 375 ml de la Swirl® detartreaza rapid si temeinic diferite electrocasnice din bucatarie - usor de masurat, poate fi folosit imediat - complet biodegradabil. Se foloseste direct, fara a fi necesara dizolvarea lui. Actionează eficient atat in apa calda cat si in apa rece. Se recomanda detartrarea regulata pentru a va proteja dispozitivele, o data pe luna sau nu mai tarziu de 40 utilizari ale aparatului. Inainte de detartrare verificati instructiunile de ingrijire de la producatorul dispozitivului. Nu folositi pe  marmura, dispozitive galvanizate sau emailate.

Despre producator:
Cresterea, schimbarea si traditia sunt toate strans legate intre ele in Grupul Melitta. Cu peste 100 de ani de istorie a companiei, compania isi datoreaza succesul capacitatii de a anticipa tendintele pietei si de a dezvolta produse de pionierat care fac viata mai placuta, mai convenabila si mult mai usoara. Sub marca Swirl®, Melitta Group creeaza  produse care fac viata de zi cu zi mai usoara, mai placuta si mai curata. Swirl® este sinonim cu produse de inalta calitate pentru aspirarea, detartrarea, curatarea, eliminarea gunoiului si filtrarea aerului din interior. Produsele care poarta marca Swirl® pot fi gasite in aproximativ 40 de tari din Europa si Asia.

Instructiuni de utilizare: Cafetiera: umpleti vasul de sticla cu 1/2l apa rece. Turnati un marcaj de nivel din continutul sticlei. Turnati solutia preparata in rezervorul de apa al aparatului si porniti masina. Lasati jumatate de lichid sa curga. Opriti aparatul timp de 10 minute (lasati sa actioneze solutia). Reporniti aparatul pana se epuizeaza lichidul ramas in rezervor. Clatiti vasul de sticla si filtrati de 2 ori cu apa curata pentru a se curata complet aparatul. Daca aparatul dumneavoastra este extrem de calcinat, cresteti doza la 1,5-3 marcaje de nivel. Fierbator de apa. Umpleti cana cu apa pana la nivelul unde este format calcarul. Adaugati un marcaj de nivel al sticlei la 1/2 l apa. Se incalzeste lichidul, nu se fierbe. Lasati sa actioneze 20-30 minute. Clatiti bine dispozitivul de 2 ori cu apa inainte de a-l refolosi. Masina de spalat vase: curatati zona usii cu anticalcar. Turnati 3-4 marcaje de anticalcar direct in masina goala (fara vase). Porniti programul fara clatire prealabila (la cel putin 50°C). Chiuveta, capete de dus, robinete de apa: Aplicati Anticalcar nediluat pe o carpa sau scufundati piesele in solutie. Se lasa sa actioneze dupa care se clateste. Fier de calcat/statie de calcat: detartrati conform instructiunilor producatorului.
 

Instructiuni de depozitare:
ambiental

 

Adresa producator:
Marienstr. 88 32425, Minden, Nordrhein-Westfalen, Germania