Swirl

Swirl ECO Anti-Calc pudra 2x20g

40 g
ECO
8,39 lei 209,75 lei/kg

Livrare în 2 ore

40+ favoritele clientului

Țara: Germania,
Știai că?
Alege din peste 400 de produse pe bază de plante

Răsfață-te cu cea mai largă gamă de produse pe bază de plante. Plantele fac legea!

Noul Anticalcar BIO pudra de la Swirl® contine 2 plicuri cu pudra ce se dizolva simplu si rapid in apa si inlatura eficient calcarul de pe aparatele de cafea si fierbatoarele de apa. Usor de utilizat. Natural, organic, puternic: detartrajul puternic, dar prietenos cu materialele este garantat, datorita acidului citric biodegradabil si sigur pentru alimente. Avantajele Swirl: Pulbere care se dizolva rapid pentru o detartrare puternica si o durata de viata mai lunga a aparatelor dumneavoastra. Aplicare prietenoasa cu materialele/aparatele. Puternic si sigur pentru alimente (acid citric pur). Ingredient activ complet biodegradabil. Produs preportionat convenabil.  Se recomanda detartrarea regulata pentru a va proteja dispozitivele, o data pe luna sau nu mai tarziu de 40 utilizari ale aparatului. Inainte de detartrare verificati instructiunile de îngrijire de la producatorul dispozitivului. Pentru decalcifiere extrema folositi simultan ambele plicuri. Nu folositi pe marmura, dispozitive galvanizate sau emailate. In cazul in care varsati solutia de detartrare, curatati imediat cu o carpa absorbanta.

Despre producator:
Cresterea, schimbarea si traditia sunt toate strans legate intre ele in Grupul Melitta. Cu peste 100 de ani de istorie a companiei, compania isi datoreaza succesul capacitatii de a anticipa tendintele pietei si de a dezvolta produse de pionierat care fac viata mai placuta, mai convenabila si mult mai usoara. Sub marca Swirl®, Melitta Group creeaza  produse care fac viata de zi cu zi mai usoara, mai placuta si mai curata. Swirl® este sinonim cu produse de inalta calitate pentru aspirarea, detartrarea, curatarea, eliminarea gunoiului si filtrarea aerului din interior. Produsele care poarta marca Swirl® pot fi gasite in aproximativ 40 de tari din Europa si Asia.
 

Instructiuni de utilizare:
Cafetiera: umpleti vasul de sticla cu 1/2l apa rece. Adaugati continutul unui plic si amestecati pana la dizolvare completa. Turnati solutia preparata in rezervorul de apa al aparatului si porniti masina. Lasati jumatate de lichid sa curga. Opriti aparatul timp de 10-20 minute (lasati sa actioneze solutia). Reporniti aparatul pana se epuizeaza lichidul ramas in rezervor. Clatiti cana de sticla si filtrati de 2 ori cu apa curata pentru a se curata complet aparatul. Fierbator de apa. Folositi fierbatorul pana cand se formeaza calcar. Dizolvati continutul unui plic intr-un litru de apa in cana fierbatorului. Incalziti lichidul (nu fierbeti). Lasati sa actioneze 10-20 minute. Clatiti bine dispozitivul de 2 ori inainte de a-l refolosi.
 

Instructiuni de depozitare:
ambiental

 

Adresa producator:
Marienstr. 88 32425, Minden, Nordrhein-Westfalen, Germania