Orogel

Orogel Cartofi grill cu rozmarin

450 g
17,29 lei 38,42 lei/kg

Livrare în 2 ore

200+ favoritele clientului

Țara: Italia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Cartofi grill cu rozmarin.

Instructiuni de preparare

Pentru pregatirea la cuptor, turnati cartofii congelati la gratar cu rozmarin intr-o tava tapetata cu hartie de copt, aranjandu-i intr-un singur strat. Se coace in cuptorul preincalzit la 200-220°C timp de 10 minute, intorcandu-i regulat. Pentru un rezultat mai crocant, mariti timpul de gatire cu 3 minute. Pentru prepararea in tigaie, puneti cartofii congelati la gratar cu rozmarin intr-o tigaie antiaderenta si gatiti la foc moderat timp de 10 minute, intorcandu-se des.

Despre producator

Orogel, o companie care pretuieste si promoveaza produsele italienesti de cea mai inalta calitatea. Istoria incepe in 1967, cand unsprezece producatori pasionati de fructe si legume din zona Cesena au decis sa devina parteneri si au finantat Cooperativa COPA.

Fiind o cooperativa se pune accent pe oamenii cu care lucreaza, munca acestora si a produselor de cea mai buna calitate. Aceste lectii se afla in centrul angajamentului companiei Orogel, care se bazeaza pe trei piloni principali:

1. Naturaletea produselor: cultivarea produselor „in conformitate cu natura”,cu ciclurile si anotimpurile sale, folosind cel mai mult tehnici agricole avansate si durabile.

2. Calitatea produselor: Fermierii membri sunt specializati. Ei selecteaza si produc materiile prime combinand experienta lor de ani de zile, transmisa din generatie in generatie, cu tehnologii si utilaje avansate.

3. Siguranta produselor: Fiecare produs, de la un simplu congelat de legume pana la feluri de mancare gata de consumat, este monitorizat si controlat in mod constant, cu analize amanuntite si un sistem avansat de trasabilitate IT.

Lider in productia de legume proaspete congelate, Orogel isi doreste ca toate etapele productiei sa ramana si sa fie efectuate in Italia. De asemenea, incurajeaza metodele de agricultura si procesele de productie durabile - "Dispunem de o retea de fabrici pentru a reduce cat mai mult timpul necesar pentru a trece de la camp la congelator. Nu numai ca este ceva de care suntem extrem de mandri, dar garanteaza si ca fiecare produs este congelat in cateva ore dupa recoltare. Deoarece cu cat timpul dintre recoltare si congelare este mai scurt, cu atat sunt mai intacte proprietatile unui produs.''

Conditii de depozitare

(-18⁰C) - (- 6⁰C)

Adresa producatorului

Via Dismano 2830
47522 Cesena, Italia

Cartofi la gratar 92%, ulei de masline extravirgin, ulei de floarea soarelui, sare 0,1%, rozmarin, usturoi, salvie, piper negru, ardei iute, dafin

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică652 kJ/156 kCal
Grăsimi8 g
inclusiv acizi grași saturați1 g
Glucide17 g
din care zaharuri1.3 g
Proteine2.5 g
Sare0.5 g
Fibre3 g