Botanica

Air Wick Botanica Rezerva electrica Vetiver din Caraibe si lemn de santal

19 ml
30,79 lei 1.620,53 lei/l

Livrare în 2 ore

30+ favoritele clientului

Țara: Ungaria,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Incantati-va simturile cu prospetimea autentica a Vetiverului caraibean si caldura lemnului de santal. Uleiul esential de vetiver din acest parfum este obtinut in mod responsabil din insula Haiti, pentru a ajuta fermierii care recolteaza acest pretios ingredient sa-si construiasca comunitatile locale. Doar ingredientele de care aveti nevoie.Aromele Botanica by Air Wick sunt realizate din uleiuri esentiale exotice naturale, obtinute cu grija intr-un mod care respecta planeta. Parfum de lunga durata de pana la 120 de zile (* 12 ore de utilizare / zi la setare minima). A se folosi cu dispozitivele electrice Air Wick.A se pastra in recipientul original protejat de lumina directa a soarelui intr-o zona uscata, rece si bine ventilata, departe de materiale incompatibile, de alimente si bauturi. Pastrati recipientul bine inchis si sigilat pana cand este gata de utilizare. Containerele care au fost deschise trebuie sigilate cu atentie si tinute in pozitie verticala pentru a preveni scurgerile.

Despre producator:
Lumea noastra este in continua schimbare. Prin urmare, este linistitor sa stim ca exista anumite lucruri in care putem avea intotdeauna incredere pentru a ne ajuta sa avem cea mai buna grija posibila de noi insine si de cei pe care ii iubim.

Aceasta incredere ne inspira. Suntem o familie diversa, globala, de peste 43.000 de oameni uniti printr-un singur scop pasional: o lume mai curata si mai sanatoasa pentru toti.

Suntem Reckitt. Acasa la cele mai iubite si de incredere marci de igiena, sanatate si nutritie din lume.

Instructiuni de depozitare:
Ambiental

Adresa producator:
Blvd. Iancu de Hunedoara, Nr. 48
Crystal Tower, Etaj 11
Sector 1, Bucuresti

Parfum; Linalool; Coumarin; Citronellol; Eugenol; Citral; Limonene