Finish

Finish Quantum Detergent pentru masina de spalat vase

72 buc
91,49 lei 1,27 lei/buc

Livrare în 2 ore

100+ favoritele clientului

Țara: Polonia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Detergent pentru masina de spalat vase Finish Quantum Regular, 72 spalari 
Finish Quantum face fata cu brio oricarei provocari. Capsulele Finish Quantum, ce contin un gel cu o putere sporita, elimina petele dificile din prima, pentru rezultate uimitoare de curatare si stralucire!

Despre producator:
Lumea noastra este in continua schimbare. Prin urmare, este linistitor sa stim ca exista anumite lucruri in care putem avea intotdeauna incredere pentru a ne ajuta sa avem cea mai buna grija posibila de noi insine si de cei pe care ii iubim.

Aceasta incredere ne inspira. Suntem o familie diversa, globala, de peste 43.000 de oameni uniti printr-un singur scop pasional: o lume mai curata si mai sanatoasa pentru toti.

Suntem Reckitt. Acasa la cele mai iubite si de incredere marci de igiena, sanatate si nutritie din lume.

Instructiuni de depozitare:
Ambiental

Adresa producator:
Blvd. Iancu de Hunedoara, Nr. 48
Crystal Tower, Etaj 11
Sector 1, Bucuresti

SODIUM CITRATE
SODIUM CARBONATE PEROXIDE SODIUM CARBONATE POLYVINYL ALCOHOL PPG-5-LAURETH-5 TETRASODIUM ETIDRONATE POLYGLYCOL TAED PROPYLENE GLYCOL Polycarboxylate SUBTILISIN polimerized Vinyl-Alcohol TRIMETHYLOLPROPANE SODIUM POLYACRYLATE MALEIC /ACRYLIC ACID COPOLYMER Polydimethylsiloxan ALPHA AMYLASE POLYETHYLENE GLYCOL 1-H-METHYLBENZOTRIAZOLE Fatty Alcohol Alkoxylate Parfum STEARAMIDE CALCIUM STEARATE ZINC STEARATE CALCIUM CARBONATE Lazurite Colorant