BIC

BIC Flex3 Sensitive Aparate de ras pentru barbati, cu 3 lame nano-tech mobile

3 buc
18,59 lei 6,20 lei/buc

Livrare în 2 ore

100+ favoritele clientului

Țara: Grecia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Pentru un barbierit mai neted, aparatul de ras pentru barbati BIC Flex 3 Sensitive cu tehnologia lamelor nano-tech este perfect pentru tine. 

Dispunand de tehnologia celor 3 lame mobile, barba dura nu are nici o sansa. Fiecare dintre cele trei lame montate pe arcuri actioneaza individual fiecare contur si curba de pe fata dvs. pentru un barbierit mai fin in comparatie cu aparate de ras BIC 3. Nu numai ca ofera un barbierit confortabil, dar este, de asemenea, usor de clatit, astfel incat lamele raman curate si ascutite perioada indelungata.

Capul pivotant are o bara larga de protectie din cauciuc, care intinde pielea inainte ca lamele sa ajunga la par, ceea ce duce la un barbierit de precizie. Pielea ta va aprecia alunecarea neteda de pe banda dubla imbogatita cu Vitamina E si Aloe Vera. In plus, manerul robust si curbat are o prindere din cauciuc pentru un control si o precizie cat mai vizibile. 

Calitate legendara pe care te poti baza. BIC testeaza cu atentie fiecare lama pe care o produce la propriile sale fabrici din Europa. Cu peste 40 de ani de experienta in industria aparatelor de ras, BIC este un nume de incredere care nu face compromisuri in calitate si valoare.
 
 • Aparatul de ras pentru barbati BIC Flex 3 Sensitive dispune de tehnologia celor 3 lame mobile pentru un barbierit eficient;
 • Cele 3 lame nano-tech se adapteaza individual la conturul fetei tale oferind un barbierit neted. In plus, se clatesc foarte usor pentru a putea fi folosite din nou;
 • Capul pivotant al aparatului de ras BIC Flex 3 Sensitive se misca pentru o precizie directionata chiar si in acele zone greu accesibile;
 • Pielea ta se va bucura de alunecarea lina a benzii lubrifiante duble, imbogatite cu Vitamina E si Aloe Vera;
 • Manerul curbat usor, colorat in verde si prinderea sa din cauciuc moale ofera control, confort si precizie;
 • Pachetul contine 3 aparate de ras cu trei lame BIC Flex 3 Sensitive.

Despre producator:
Din 1975, BIC isi fabrica toate aparatele de ras in propriile fabrici de productie, pentru a asigura ca indeplinesc cele mai inalte standarde de calitate, in fiecare etapa a procesului de fabricare. Cu peste 40 de ani de experienta in designul si fabricarea unei game complete de aparate de ras pentru barbati, BIC este marca in care barbatii pot avea incredere.

Instructiuni de utilizare:
A nu se utiliza pe pielea iritata

Instructiuni de depozitare:
Fara conditii speciale de depozitare

Adresa producator:
Voluntari
Sos. BUCURESTI NORD, Nr. 15-23
CLADIREA HENLEY, CAMERA B, Etaj 2
Judet Ilfov

0