Cillit Bang

Cillit Bang Degresant spray

0,75 l
20,79 lei 27,72 lei/l

Livrare în 2 ore

Țara: Polonia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Cillit Bang degresant Detergent suprafete, 750 ml
Elimina eficient petele dificile de grasime sau mancare arsa in numai cateva secunde, prin indepartarea depunerilor de calcar dupa 20 de secunde.
Ideal pentru:
- tacamuri, farfurii, plite de cuptor, oale si tigai, blaturi de lucru, frigidere, otel inoxidabil, gresie, gratare, dulapuri, aparate, usi, hote, jaluzele metalice, pubele, biciclete, mobilier de gradina, jante auto, marmura, suprafete de granit si piatra naturala, sticla.
Nu este adecvat pentru suprafete, cum ar fi: plite cu halogen, suprafete din lemn, suprafete fierbinti sau deteriorate.Cillit Bang degresant Detergent suprafete elimina eficient petele dificile de grasime sau mancare arsa in numai cateva secunde, prin indepartarea depunerilor de calcar dupa 20 de secunde.

Despre producator:
Lumea noastra este in continua schimbare. Prin urmare, este linistitor sa stim ca exista anumite lucruri in care putem avea intotdeauna incredere pentru a ne ajuta sa avem cea mai buna grija posibila de noi insine si de cei pe care ii iubim.

Aceasta incredere ne inspira. Suntem o familie diversa, globala, de peste 43.000 de oameni uniti printr-un singur scop pasional: o lume mai curata si mai sanatoasa pentru toti.

Suntem Reckitt. Acasa la cele mai iubite si de incredere marci de igiena, sanatate si nutritie din lume.

Instructiuni de depozitare:
Ambiental

Adresa producator:
Blvd. Iancu de Hunedoara, Nr. 48
Crystal Tower, Etaj 11
Sector 1, Bucuresti

WATER
SODIUM C10-13 ALKYL BENZENESULFONATE PHENOXYISOPROPANOL ETHANOLAMINE SODIUM BICARBONATE PARFUM SODIUM HYDROXIDE DIMETHICONE