Calgon

Calgon 4in1 Pudra anticalcar pentru masina de spalat

1 kg
38,49 lei 38,49 lei/kg

Livrare în 2 ore

100+ favoritele clientului

Țara: Polonia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Pudra anticalcar Calgon, protejeaza impotriva depunerilor de calcar si pastreaza masina de spalat curata prin prevenirea depunerilor de calcar si sapun.
Protectie uimitoare impotriva calcarului datorita actiunii sale de neutralizare care protejeaza partile vitale ale masinii.
Cu avantajul de a mentine masina de spalat curata si fara mirosuri neplacute, Calgon ajuta la eliminarea murdariei si a reziduurilor de detergent, prevenind astfel sursa mirosurilor neplacute. Folositi Calgon la fiecare spalare. Adaugati Calgon peste detergent in sertarul masinii de spalat. Puneti cantitatea de detergent recomandata pentru apa moale. Pentru rezultate mai bune folositi detergenti fara fosfati. Adecvat pentru toate tipurile de tesaturi.

Despre producator:
Lumea noastra este in continua schimbare. Prin urmare, este linistitor sa stim ca exista anumite lucruri in care putem avea intotdeauna incredere pentru a ne ajuta sa avem cea mai buna grija posibila de noi insine si de cei pe care ii iubim.

Aceasta incredere ne inspira. Suntem o familie diversa, globala, de peste 43.000 de oameni uniti printr-un singur scop pasional: o lume mai curata si mai sanatoasa pentru toti.

Suntem Reckitt. Acasa la cele mai iubite si de incredere marci de igiena, sanatate si nutritie din lume.

Instructiuni de depozitare:
Ambiental

Adresa producator:
Blvd. Iancu de Hunedoara, Nr. 48
Crystal Tower, Etaj 11
Sector 1, Bucuresti

Sodium Sulfate
Zeolite 2-Propenoic acid, telomer with sodium sulfite (1:1), sodium salt Aqua Alcohol, ethoxylate 1 Bentonite Alcohols, C12-16, ethoxylated Parfum